Fenerliler Bağdat'ı arşınlayacak

"Futbolda şike" iddialarına yönelik soruşturma ve dava sürecinde çeşitli organizasyonlarla kulüplerine destek veren sarı-lacivertli taraftarlar, Bağdat Caddesi'nde yürüyüş düzenleyecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - "Futbolda şike" iddialarına yönelik soruşturma ve dava süresince yaptıkları organizasyonlarla kulüplerine destek veren Fenerbahçeli taraftarlar, yarınki Trabzonspor maçı öncesi Bağdat Caddesi'nde yürüyüş düzenleyecek. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile bazı yöneticilerin de yargılandığı davanın soruşturmasının yapıldığı ilk günlerde, 10 Temmuz 2011'de Bağdat Caddesi'nde büyük bir katılımla yürüyüş düzenleyen taraftarlar, ikinci kez Bağdat Caddesi'ne çıkacak.

Büyük bir katılımın olması beklenen yürüyüşte, taraftarlar, takımlarının yarın akşam Trabzonspor ile yapacakları zorlu Süper Final mücadelesi öncesi seslerini duyurmaya çalışacak. Öğle saatlerinde cadde üzerinde Şaşkınbakkal'da toplanacak taraftarlar, yürüyüşünü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda sonlandıracak. Sarı-lacivertliler ilk cadde yürüyüş organizasyonunda Boğaziçi Köprüsü'ne doğru hareket etmiş, ancak daha sonra polisin müdahalesiyle karşılaşmıştı.

(AA)

Bu konularda ilginizi çekebilir