Golf turnuvasına meralarda hazırlanıyorlar

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ARDAHAN  - İstanbul'da düzenlenecek Türkiye Yerel Yıldızlar Ligi golf turnuvalarına hazırlanan Ardahanlı 8 golfçu, antrenmanlarını meralarda yapıyor.
 
1-241.jpg
 
[PAGE]
 
Sahaları olmayan Ardahanlı golfçular, 1-5 Mayıs arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek turnuvanın hazırlıklarını Ardahan-Göle yolu kenarındaki Kura Nehri kıyısında sürdürüyor.
 
2-231.jpg
Antrenör Tarkan İli AA muhabirine, özellikle hafta sonları hazırlık çalışması yaptıklarını belirtti.
 
[PAGE]
 
3-206.jpg
İstanbul'daki lige 8 sporcuyla hazırlandıklarını ifade eden İli, ''Cumartesi ve pazar 5'er saat çalışıyoruz. Bazen de hafta içi bu çalışmaları tekrarlıyoruz. Hedefimiz ve önceliğimiz orada Ardahan'ı başarılı şekilde temsil etmek. Sporcularıma güveniyorum, başarıyla döneceğimize inanıyorum" dedi.
 
[PAGE]
 
Çayır ve otlaklarda keyifle golf öğrettiğini, bütün sporcuların da aynı keyfi aldığını vurgulayan İli, şöyle devam etti:
 
4-161.jpg
 
[PAGE]
 
5-113.jpg
 
"Bu çok keyifli bir durum bizim için. Bir yanda dereler karların erimesiyle coşmuş, diğer yanda Kura Nehri akıyor. Hayvanlar otlarken, atlar koşarken ayrı bir zevk ve duygu oluyor. İlkbahar havası doğal ortamında çalışıyoruz. Sonuçta bölgenin insanıyız, yabancılık çekmiyoruz. Güneşli hava bize ayrı bir motivasyon sağlıyor."
 
[PAGE]
 
6-084.jpg
 
Ardahan'a golf sahasının yapılması için çalışma yürüttüklerini İli, "Her ne kadar biz bu ortamı değerlendiriyorsak da bir golf sahası lazım. Bu konuda çalışmalar devam ediyor. İnanıyoruz ki, Ardahan en kısa sürede sahaya kavuşur. Bu sayede başarımız da yükselecek. Yetkililerimizin çabası sürüyor" diye konuştu.
 
[PAGE]
 
7-067.jpg
 
Sporcu Volkan Bulut da İstanbul'a iddialı gideceklerini ifade ederek, antrenörlerinin emeğini boşa çıkarmayacaklarını ve Ardahan'a iyi sonuçla döneceklerine inandığını dile getirdi.