Göz yaşlarını tutamadı!

Fenerbahçe Futbol Takımı kaptanı Alex de Souza'nın heykeli açıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - 1907 ÜNİFEB, Fenerbahçeliler Derneği (FEDER), Cefakar Kanaryalar (CK) ve Vamos Bien taraftar gruplarının bir araya gelerek öncü oldukları ve tüm taraftarların katkılarıyla tamamlanan, 3 Temmuz süreci nedeniyle açılışı ertelenen heykel, Kadıköy Yoğurtçu Parkı'nın karşısında bulunan park alanında görkemli bir törenle açıldı.

Brezilyalı futbolcunun, eşi Daianne ve çocuklarıyla birlikte katıldığı törende, Fenerbahçe Futbol Takımı Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve yardımcılarının yanı sıra Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay ve Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli de hazır bulundu.

Taraftarların büyük bir katılım gösterdiği açılış töreninde yaptığı konuşmada duygulu anlar yaşayan ve gözyaşlarını tutamayan kaptan Alex, taraftardan büyük destek gördü.

Konuşması, "Büyük kaptan bizi bırakma", "I Love You Alex" şeklinde tezahüratlarla sık sık kesilen Brezilyalı oyuncunun duygulu anları, başta eşi Daianne olmak üzere törene katılan çok sayıda taraftarı da duygulandırdı.
 
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na gidiş güzergahı üzerinde Yoğurtçu Parkı'nın karşısındaki alana dikilen Alex heykeli, kaidesiyle (80 santimetre) birlikte 3 metre boyunda.
 
Fenerbahçe taraftarının sevgilisi Alex

2004-2005 sezonu ile 2011-2012 sezonu arasındaki bölümde kazanılan 3 şampiyonluğa önemli katkılar yapan, 2006-2007 ve 2010-2011 sezonlarında iki kez ligin "Gol Kralı" olan Alex, resmi maçlarda 340 kez giydiği Fenerbahçe formasıyla 171 gole imzasını attı.
Süper Lig'in en tecrübeli isimleri arasında bulunan Brezilyalı futbolcu, toplam 242 maça çıkarken, 136 kez rakip fileleri havalandırdı.

Bu konularda ilginizi çekebilir