Halilhodzic dönemi sona erdi

Trabzonspor Kulübü, teknik direktör Vahid Halilhodzic ile sözleşmesinin fesh edilmesi konusunda anlaşmaya vardı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TRABZON - Trabzonspor Kulübü, teknik direktör Vahid Halilhodzic ile sözleşmesinin fesh edilmesi konusunda anlaşmaya vardı.

Alınan bilgiye göre, bu akşam kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve kulüp üst düzey yöneticisi (CEO) Burak Gürdal, antrenmanın ardından Vahid Halilhodzic'le bir araya geldi.

Görüşmeden sonra Halilhodzic'le sözleşmesinin fesh edilmesi konusunda prensipte anlaşma sağlandı.

Halilhodzic'in herhangi bir tazminatının bulunmadığı ancak bordo-mavili kulübün Boşnak teknik adama, 1 yıllık alacağı olan 1 milyon 600 bin avroluk ödeme yapacağı öğrenildi.

Bordo-mavili takımın, yarın Torku Konyaspor ile oynayacağı maça, Gençlik Geliştirme Merkezi Koordinatörü Sadi Tekelioğlu yönetiminde çıkması bekleniyor.

Trabzonspor Kulübünden açıklama

Trabzonspor Kulübü, teknik direktör Vahid Halilhodzic ile sözleşmesinin feshedilmesi konusunda anlaşmaya vardığını bildirdi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

" Teknik direktör Sayın VahidHalilhodzic ile sözleşmesinin sonlandırılması konusunda karşılıklı mutabakata varılmıştır. Göreve başlarken ve görev süresi içinde gösterdiği uyumlu çalışmalar, anlayış ve fedakarlıklar nedeniyle kendisine teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında da sayın Vahid Halilhodzic’e başarılar dileriz."