Hentbol da artık Passolig'de

Passolig uygulaması, bundan böyle hentbol maçlarında da geçerli olacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL -  Futbola yaptığı büyük yatırımla adından söz ettiren Passolig'in, bundan böyle hentbol karşılaşmalarında da geçerli olacağı açıklandı. 

Hentbolseverlerin, "www.passo.com.tr" internet adresini ziyaret ederek, Passolig kartlarına maç biletlerini tanımlayabileceği belirtildi. Böylelikle hentbol seyircisinin, maç biletlerini ilk kez internet üzerinden alma imkanı bulmuş olacağı da vurgulandı. 

Passolig'in hentbol karşılaşmalarında da geçerli olması, kağıt bilet satışına engel olmayacak. Passolig kartlarına bilet tanımlayan taraftarlar, özel gişelerden geçerek salonlardaki yerlerini alabilecek. Bununla birlikte kağıt bilet uygulaması da devam edecek.  

Passo Genel Müdürü Özgür Gündoğan, hentbolun Passolig'le buluşmasıyla birlikte, Türk hentbolunun daha iyi yerlere geleceğini söyledi. Gündoğan, "Bundan böyle hentbol gibi Türkiye'nin en önemli spor dallarından biri de Passo ve Passolig çatısı altında olacak. Kulüplerimiz, taraftarına daha iyi hizmet verecek" dedi. 

Gündoğan, hentbolun Avrupa'daki en önemli spor dallarından biri olduğuna dikkati çekerek, "Hentbol, Almanya, İsveç, Fransa gibi ülkelerde ikinci spor dalı olarak dikkati çekiyor. Onbinlerce taraftar, salonlara hentbol için akın ediyor. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Beşiktaş da orada devlerle mücadele ediyor. Biz de bu spor dalına gerekli desteği veriyor olacağız" diye konuştu.  

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu ise hentbolun Passolig çatısı altına girmesiyle ilgili, şu değerlendirmeyi yaptı: 

"Passolig Türkiye'nin en önemli spor markalarından biri haline geldi. Türk sporu için en önemli proje durumunda. Futbolla başlayan bu projenin içinde hentbolun da olması, bizler için çok büyük bir şans. Bu birliktelikten çok mutluyuz. Artık hentbolseverler, 'www.passo.com.tr'ye girerek biletlerini rahatlıkla alabilir, özel turnikelerden ve el terminallerinden geçerek salonlarımızda maçlarını izleyebilir."  

Bu konularda ilginizi çekebilir