Kartal zirveyi bırakmıyor

Beşiktaş, deplasmanda Gaziantepspor'la oynadığı karşılaşmada, sahadan 3 puanla ayrılarak ligde liderliği yeniden devraldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasına lider giren Beşiktaş, Avrupa dönüşünde 6 futbolcusundan yoksun çıktığı Gaziantepspor deplasmanında 3 puan almayı bildi ve zirveyi rakiplerine kaptırmadı. Siyah beyazlılara galibiyete getiren golü, 64. dakikada Oğuzhan attı. Beşiktaş bu sonuçla zirvedeki yerini korudu. Hafta içinde Tottenham'ı 1-0 mağlup ederek Avrupa Ligi'nde grup aşamasını lider tamamlayan siyah beyazlılar, deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaştı. İlk yarısı golsüz ve temposuz geçen maçın ikinci yarısında etkili bir oyun sergileyen siyah beyazlılar, Oğuzhan Özyakup'ın 64. dakikada attığı golle Gaziantepspor'u 1-0 mağlup etti. Beşiktaş bu galibiyetin ardından puanını 29 yaparak maç fazlasıyla rakiplerine kaptırdığı liderlik koltuğunu geri almayı başardı. Gaziantepspor ise 15 puanda kaldı.

Siyah beyazlılar geleek hafta İstanbul'da Akhisar Belediyespor'u ağırlarken Gaziatenpspor deplasmanda Çaykur Rizesopr ile mücadele edecek.