Kongre haftasonu toplanacak

Beşiktaş Kulübü'nde 25 Mart Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulda 11 bin 611 üyenin oy kullanabileceği açıklandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü'nde 25 Mart Pazar günü kongre yapılacak. Beşiktaş Kulübü Seçme ve Sicil Kurulu Başkanı Firuz Drahşan, yaptığı açıklamada, İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu'nda gerçekleştirilecek kongrede 11 bin 611 üyenin oy verme hakkına sahip olduğunu söyledi.

Drahşan, güzel ve geniş bir salonda olağanüstü kongreyi gerçekleştireceklerini belirterek, "Bu seçimde 24 sandıkta üyelerimiz oy verebilecek. Daha önceki kongrede 20 sandık vardı. Seçim yapacağımız kongre salonu çok güzel ve rahat. Sandıklar bu yıl şeffaf olacak. Kulvarlar, üyelerimizin sandıklarına rahat ulaşmasını sağlayacak. Salon kapıları saat 09.00'da açılacak. Kongre ise saat 10.00'da başlayacak. Olağanüstü kongrenin başında seçimli divan kurulu başkanlığı belirlenecek. Daha sonra 3 başkan adayı birer konuşma yapacak. Konuşmalar bittikten sonra oy verme işlemi başlayacak. Saat 17.00'ye kadar üyelerimiz oy verebilecek" dedi.

Beşiktaş Kulübü'nde 25 Mart Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlığa seçilecek isim, 2014 Ocak ayına kadar bu görevi yürütecek. Olağanüstü seçimli genel kurul olması nedeniyle normal kongrenin bir yıl ileriye atıldığı ve bundan sonraki seçimin 2014 Ocak ayında gerçekleştirileceği bildirildi.

(AA)
 

Bu konularda ilginizi çekebilir