Korkmaz'dan Teknik direktörlük açıklaması

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Korkmaz, Denizli'nin istifasının ardından sarı-kırmızılı kulüpten teknik adamlık görevi için teklif aldığını belirterek, "Konuşmalarımız günü gününe uymadı." dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Galatasaray'dan eski takım arkadaşı Ümit Davala'yla Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde düzenlenen Goal Sergisi'nde, sohbet toplantısına katılan Galatasaray'ın eski teknik direktörü Bülent Korkmaz, burada açıklamalarda bulundu.

Mustafa Denizli'nin istifasının ardından teknik direktörlük görevi için Galatasaray'dan teklif aldığını doğrulayan Korkmaz, sarı-kırmızılı ekibi çalıştırmanın zor bir iş olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Böyle bir görev teklif ettiler ama konuşmalarımız günü gününe uymadı. Söylediklerim ilk gün kabul gördü, sonra kabul edilmeyince anlaşma olmadı. Başkanların etrafında onları yönlendiren birçok isim var. Bütün kulüp başkanlarının doğru, düzgün, ahlaklı eski bir oyuncu bularak, kendilerine danışman yapmalarını tavsiye ediyorum."

"Derbi, Galatasaray için prestij maçı"


Derbinin, Fenerbahçe kadar Galatasaray için de aynı derece öneme sahip olduğunu vurgulayan 47 yaşındaki teknik adam, "Galatasaray için çok önemli bir prestij maçı. Fenerbahçe şampiyonluğa gidiyor ama Galatasaray için de şampiyonluk kadar önemli bir maç. İyi gitmeyen bir sezondan sonra takımın ve futbolcuların prestiji açısından, kendi imajları açısından çok önemli bir müsabaka. Bu maçı kazandıkları zaman birçok şeyin değişeceğini kendileri de biliyor." şeklinde görüş bildirdi.

Galatasaray'ın eski futbolcu Ümit Davala ise derbi maçı taraftarların büyük bir heyecanla beklediğini ifade ederek, "Galatasaray'ın elinde bir Ziraat Türkiye Kupası kaldı, bir de Fenerbahçe maçı. Geride kalan kötü dönemi unutup futbolcuların bu maça en iyi şekilde hazırlanması lazım." değerlendirmesinde bulundu.