Manisa'da golsüz beraberlik

Süper Lig'de son haftalarda istedikleri sonuçları alamayan iki takımın mücadelesinde Teleset Mobilya Akhisarspor ile Evkur Yeni Malatyaspor golsüz berabere kaldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki karşılaşmada Teleset Mobilya Akhisarspor ile Evkur Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. 90 dakika boyunca her iki takım da gol pozisyonu üretmekte zorlandı. 0-0 golsüz eşitlikle tamamlanan müsabakanın ardından Teleset Mobilya Akhisarspor 19, Evkur Yeni Malatyaspor ise 16 puana ulaştı.

Ligde son galibiyetini 8. haftada Trabzonspor karşısında alan Teleset Mobilya Akhisarspor, daha sonra çıktığı 6. maçı da kazanamadı. Geride kalan 6 maçta 3 beraberlik ve 3 yenilgi alan yeşil-siyahlı takım, ligde üst üste 4. müsabakada gol atamadı.

Ege temsilcisi, iç sahada oynadığı son 3 maçta ise 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

Yeni Malatyaspor 4. maçta da gülemedi

Evkur Yeni Malatyaspor ise 10. haftadaki Gençlerbirliği maçının ardından 4 müsabakada galip gelemedi. Art arda 2. beraberliğini alan Malatya temsilcisi, daha önceki 2 müsabakada ise sahadan yenilgiyle ayrıldı. Son 4 maçta gol atamayan Evkur Yeni Malatyaspor'da bu sezon 4. sarı kartlarını gören Murat Yıldırım ile Aytaç Kara cezalı duruma düştüler.