Mersin'de gol sesi çıkmadı

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu ile Akhisar Belediyespor 0-0 berabere kaldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu ile Akhisar Belediyespor arasındaki mücadelede gol sesi çıkmadı.

"Oyunun genelinde pozisyon vermeden oynadık"

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, Akhisar Belediyespor karşısında aldıkları bir puanın faydasını, ilerleyen haftalarda galibiyet elde etmeleri halinde göreceklerini söyledi.

Futbolcularını, sahada istediklerini yapmaya çalıştıkları için kutladığını anlatan Özat, şöyle konuştu:

"Maçın başında ve devamında 2 pozisyon verdik ama bu da Mehmet Enes Sığırcı'nın bireysel hatasından oldu. Oyunun genelinde pozisyon vermeden oynadık. Bu takım geçen yıl yediğinden fazla attı ancak bu yıl attığından fazla yemiş. Takım savunmasında bir sorun vardı. Uzakta basmaya çalıştık. Girdiğimiz pozisyonlar vardı ama gol olmadı. Lige verilecek 15 günlük ara taktiksel ve fiziksel olarak bize çok iyi gelecek. O arada eksik oyuncularımız da bize katılır, diye düşünüyorum."

Akhisar Belediyespor cephesi

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, maç öncesinde, sıkıntılı bir süreçten geçen zorlu bir rakiple karşılaşacakları konusunda futbolcularını uyardığını söyledi. 

Karşılarında bekledikleri gibi zorlu bir rakip bulduklarını ifade eden Arslan, Mersin İdmanyurdu'nun galibiyet için yürekten oynadığını kaydetti. 

Arslan, takımının organizasyon anlamında eksik kaldığının altını çizerek, "Biraz daha yanlışları bol yaptık. Futbolcu arkadaşların birbiriyle olan davranış modellerinden rahatsızım. Hep 'büyük aile' diyoruz. Hep 'büyük aile olma yolunda ilerliyoruz' diyoruz. Bugün onda da bir geriye gidiş gördüm. Tabi kafalar karışık. Transferler, mukavelelerin yenilenme olayları, bu bizi etkiledi" diye konuştu.