Muhammet Demir Trabzonspor'da

Muhammet Demir Trabzonspor ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Trabzonspor, Gaziantepspor'dan transfer ettiği Muhammet Demir'le 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Sağlık kontrolünden geçen Muhammet Demir, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen ve kulüp basın sözcüsü Asım Örem ile kulüp futbol koordinatörü Yılmaz Büyükaydın'ın da hazır bulunduğu törende kendisini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

"Elimden geleni yapacağıma söz veriyorum"

Trabzonspor'la sözleşme imzalayan Muhammet Demir ise çok heyecanlı olduğunu dile getirdi.

"Dün gece geldim, şehre ayak bastığımdan beri mutluyum" diyen Muhammet Demir, "Buraya geldiysem iş bitmiş değil, daha ileriye gitmek için buraya geldim. Bunu sahada göstermek istiyorum. İki taraf için de hayırlısı olsun. Elimden geleni yapacağıma söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

Transferin maliyeti

Trabzonspor, Muhammet Demir'in transferini borsaya da bildirdi.

Trabzonspor Sporti̇f Sınai ve Ti̇cari̇ Yatırımlar AŞ'den, Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamada, Gaziantepspor ve oyuncuyla anlaşma sağlandığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:
"Anlaşmaya göre Gaziantepspor Kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 2 milyon 750 bin avro ödenecektir. 3,5 yıllık anlaşma sağlanan oyuncuya 2015-2016 futbol sezonu için 550 bin, 2016-2017 futbol sezonu için 1 milyon 50 bin, 2017-2018 futbol sezonu için 1 milyon 150 bin, 2018-2019 futbol sezonu için de 1 milyon 100 bin avro garanti ücret ödenecektir." 

Futbolcuya ayrıca, her sezon maç başı 7 bin avro ücret ödeneceği de duyuruldu. Böylelikle Muhammet Demir'in, toplam transfer maliyeti 6 milyon 600 bin avro olarak gerçekleşti.