Real Madrid, Şahin'i kiralamak istiyor

Teknik direktör Mourinho, "Madrid onu satmak istemiyor, eğer giderse kiralık olacak" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

MADRİD - Real Madrid takımının Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, takımdan ayrılması gündemde olan milli futbolcu Nuri Şahin ile ilgili, "Madrid, onu satmak istemiyor, eğer giderse kiralık olacak" değerlendirmesini yaptı.

La Liga'nın 1. haftasında 19 Ağustos Pazar günü Valencia ile karşılaşacak Real Madrid'de, teknik direktör Mourinho basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda Nuri Şahin ile ilgili soruları yanıtlayan Mourinho, "Önemli olan mutlu olması ve zevk alması. Bitmek tükenmek bilmeyen sakatlıklardan sonra takıma döndüğünde, iyi oynayan ve kazanan bir takım olmamızdan dolayı çok zor bir yıl geçirdi. Onun ve aynı zamanda Madrid'in de mutluluğu için kiralık olarak gidecek. Madrid onu satmak istemiyor. Oynasın ve kendini göstersin. Gerek ekonomik olarak gerekse futbolcunun aktif olması için en iyisi bu" diye konuştu.
Portekizli teknik adam, 31 Ağustos'ta sona erecek transfer dönemine kadar olan sürede takımdan giden veya gelen futbolcu olabileceğini söyledi.

Mourinho, bu sezon Real Madrid'in hedeflerini sıralayarak söyle konuştu

"Geçen sezonki gibi aynı heyecanı her zaman üst düzeyde tutmak önemli. Geçen sezon başarılar oldu ve bunlar olduğunda yeni sezonda da bunları tekrarlamak istersin. Rekor arayışında değiliz, lig şampiyonluğu peşindeyiz. Asla rekor aramıyoruz. Geçen sezon, rakamlara bakıldığında Avrupa'nın en iyi takımıydık. Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıkmak pozitif bir sonuçtu. Biz her zamanki gibiyiz. Bizi iyi tanıyorlar. Aynı düzeyde kalmaya çalışacağız. Bu sezon da katıldığımız her turnuvayı kazanmaya adayız."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir