Red Bull Reign TBF 3x3 turnuvası başlıyor

Red Bull Reign TBF 3x3 basketbol turnuvasının ilk ayağı 10 Haziran’da Antalya’nın Finike ilçesinde yapılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sokak basketbolunun bir çeşidi olan 3x3 basketbol Türkiye’de de gün geçtikçe büyümeye devam ediyor ve ülke çapında büyük bir turnuvaya kavuşuyor.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği 3x3 Turu, Red Bull ile yapılan işbirliğiyle bu sezon “Red Bull Reign TBF 3x3 Basketbol Turu” adıyla düzenlenecek. İlk mücadele de 10 Haziran’da Antalya’da Finike Fuar Alanı’nda olacak.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin de medya partneri olan RedBull.com’un desteğiyle heyecanı ikiye katlayacak organizasyon için kayıtlar ise devam ediyor. Takımına güvenen şampiyonluk adayları, RedBull.com/3x3 adresinden detaylı bilgi ve kayıt sayfasına ulaşabiliyor.

Tüm rakiplerini geçerek Türkiye’de birinci olacak takım, Eylül ayında Amerika’nın başkenti Washington’da Barry Farms’da gerçekleşecek Red Bull Reign Dünya Finali’ne gitmeye hak kazanacak.

Sonraki adres Ankara

Red Bull Reign TBF 3x3 Basketbol Turu heyecanı, iki günlük Finike yolculuğunun ardından 17-18 Haziran’nda Ankara’da Cepa AVM’de yaşanacak. Turnuva, 1-2 Temmuz’da da Afyonkarahisar’da sürecek. 8-9 Temmuz’da İstanbul’a taşınacak olan organizasyon, 15-16 Temmuz’da Yalova, 22-23 Temmuz’da da İzmir’de yapılacak. Red Bull Reign, 29-30 Temmuz’da yine Afyonkarahisar’da son bulacak.