Şenol Güneş'ten milli takım açıklaması

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, adının milli takımla anılmasına ilişkin, "Kelime oyunu yapmıyorum, çok net konuşuyorum. Şu anda Beşiktaş'tayım ve burada mutluyum." dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yeni sezon öncesi kamp ve hazırlık maçları için İspanya'nın Marbella kentinde bulunan Beşiktaş Futbol Takımı, Marbella Futbol Merkezi'nde antrenman yaptı.

Basına kapalı gerçekleşen antrenmanın ardından teknik direktör Şenol Güneş basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Adı milli takımla anılan Şenol Güneş, "Öncelikle orada çalışan insanları tahrip etmemek gerek. Konuşurken dikkatli olmak lazım. Milli takım bu ülkedeki futbolun en üst noktası. Milli takıma gelen antrenör ortak bir değerdir. Onları sonuçlara göre yargılamak doğru değil. Çalışanları yıpratırsak, gelecek olanları da yıpratmış oluruz." dedi.

"Milli takım için adımı kim düşündüyse teşekkür ediyorum." diyen Güneş, şunları kaydetti:

"Ben şu anda Beşiktaş'la yeni bir mukavele yaptım. Ben Beşiktaş'la imzamı attım. Buraya ait biriyim. Şu anda çalıştığım ve ait olduğum bir kurum var. Resmi olarak böyle bir şey yapmam mümkün değil. Duygusal olarak da böyle bir şey yapmam mümkün değil. Kelime oyunu yapmıyorum, çok net konuşuyorum. Şu anda Beşiktaş'tayım ve burada mutluyum. Burada çalışırken bana bir teklif gelirse hemen gider başkana söylerim kararı verecek odur. Bence hem kulübü hem de milli takımı çalıştırmak doğru değil."