Simon Kjaer Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladı

Fenerbahçe Spor Kulübü, Danimarkalı stoper Simon Kjaer 4 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı lacivertli ekip Kjaer'in transferi için Lille kulübüne 7.650.000 euro ödeyecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Fenerbahçe, yeni sezonun ilk transferini gerçekleştirdi. Sarı lacivertliler, Lille forması giyen 26 yaşındaki Danimarkalı stoper Simon Kjaer ile 4 yıllık anlaşma yaptı. KAP'a yapılan açıklamada Fenerbahçe'nin bu transfer için Lille'e 7 milyon 650 bin Euro bonservis bedeli ödeyeceği bildirildi.

1.89 boyundaki defans oyuncusunun ne kadar alacağı ise henüz açıklanmadı.

Kendisini 4 yıllığına Fenerbahçe'ye bağlayan imzayı atan Kjaer, İmza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kjaer şöyle konuştu:

Bugüne kadar oynadığım takımlarda şampiyon olmak için oynamadık. Buradayım çünkü şampiyonluklar, kupalar kazanmak istiyorum. Sportif direktörümüz ve teknik direktörümüz tarafından hedefler bana izah edildi. Ailemin de bunda katkısı oldu. Lille’de mutluyduk ama yüksek hedefleri olmayan bir takımdı. Burası yüksek hedefleri olan bir kulüp. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak istiyorum. Fenerbahçe çok yüksek hedefleri olan bir takım, bu yüzden seve seve geldim."

Adınız nasıl telafuz ediliyor sorusu üzerine Simon Kjaer, "My name is 'Simun Keya', in Danish" dedi.