Soçi'de olimpiyat heyecanı devam ediyor

Soçi 2014 - 22. Kış Olimpiyat Oyunları'nın 5. gününde yarın 7 branşta madalya mücadelesi yapılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

SOÇİ - Rusya'nın Soçi kentinde düzenlenen 22. Kış Olimpiyat Oyunları'nın beşinci gününde yarın 7 branşta madalya mücadelesi yapılacak. Dağ ve sahil bölgesindeki pist ve salonlarda serbest stil kayak, kayaklı koşu, sürat pateni, biatlon, luge, snowboard ve kayakla yüksek atlamada çeşitli branşlarda madalya mücadeleleri yapılacak.  

Laura Kayaklı Koşu Merkezi'nde, Türk sporcular Sabahattin Oğlago ve Kelime Çetinkaya'nın da katılacağı serbest sprint mücadelelerinde elemeler kadınlarda TSİ 12.00, erkeklerde TSİ 12.25'te başlayacak.  

Rosa Khutor Extreme Park'ta TSİ 11.29'da serbest stil kayak slope stil finali, TSİ 19.30'da erkekler yarım silindir finalleri, Adler Arena'da TSİ 16.34'te sürat pateni kadınlar 500 metre finali, Laura Biatlon Merkezi'nde TSİ 17.00'de kadınlar 10 kilometre takip, Sanki Sliding Center'da TSİ 18.10'da luge tek kadınlar finali ve son olarak da RusSki Gorki Kayakla Atlama Merkezi'nde TSİ 20.30'da kadınlar normal tepe bireysel final turu başlayacak.  

Yarın ayrıca curlingde kadınlar ve erkekler maçları, artistik buz pateninde çiftler kısa program mücadelesi, buz hokeyi elemeler B Grubu'nda Almanya-İsveç, Rusya-Japonya karşılaşmaları yapılacak.  

Bu konularda ilginizi çekebilir