TFF yönetimi ibra edildi

TFF Başkanı ve Yönetim Kurulu ile Denetleme Kurulu oy birliğiyle ibra edildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Kurulu sona erdi.

JW Marriott Hotel'de yapılan genel kurulda TFF Başkanı ve Yönetim Kurulu ile Denetleme Kurulu, 1 Haziran 2017-31 Mayıs 2018 dönemiyle ilgili hesap ve faaliyetlerinden ötürü oy birliğiyle ibra edildi.

Federasyonun 1 Haziran 2018-31 Mayıs 2019 dönemi tahmini bütçesi 705 milyon 387 bin 371 lira olarak kabul edildi. TFF Yönetim Kuruluna gerektiğinde bütçe tadilleri yapmak, taşınmaz alımı ve satımı ile ayni haklar tesisi için yetki verildi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, kapanış konuşmasında, delegelere desteklerinden dolayı teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Tekrar bizlere gösterdiğiniz teveccüh ve destek için sizlere teşekkür ediyorum. 2018-2019 sezonunun tüm kulüplerimize, Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum. Birlik beraberlik içinde her engeli aşarız, her şeyi başarırız. Birbirimize saygı duyarak hareket ettiğimiz sürece aşamayacağımız yol yok. Ben kulüplerin, yöneticilerin, başkanların, hocaların, futbolcuların gösterdikleri saygıyı artırarak daha fazla göstermesini temenni ediyor, Sayın Bakanım başta olmak üzere katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum."

Bu konularda ilginizi çekebilir