Toksport WRT, Çanakkale’de podyum hedefliyor

Toksport WRT, hem Türkiye Ralli Şampiyonası hem de Balkan Ralli Kupası’na puan veren Rally Troia’da start almaya hazırlanıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ege Rallisi’nde yüksek bir performans ortaya koyarak rakiplerini geride bırakan Toksport WRT pilotları Orhan Avcıoğlu ve Burçin Korkmaz, Türkiye Ralli Şampiyonası’ndaki iddiasını sürdürmek üzere Çanakkale’de düzenlenecek olan Rally Troia için hazırlıklarını tamamladı. Sezona iyi bir başlangıç yapan Orhan Avcıoğlu- Burçin Korkmaz ikilisi, şampiyonanın üçüncü ayağı Rally Troia’da podyum hedefliyor. Toksport WRT pilotlarından Orhan Avcıoğlu, “Rally Troia, Türkiye Şampiyonası ve Balkan Ralli Kupası programlarımız için önemli bir yarış. Toksport WRT olarak haftabaşında test yaparak yarışa hazırlandık. Hedefimiz yarışı podyumda bitirmek”dedi.

Toksport WRT’nin Türkiye Ralli Şampiyonası’nda mücadele eden diğer ekibi Menderes Okur - Ufuk Ulucak ikilisi ise Mitsubishi Evo9 otomobilleri ile Grup N sınıfında podyum mücadelesi verecekler. Aynı zamanda, Avrupa Ralli Kupası kapsamındaki Balkan Ralli Kupası'nın da 4. yarışı olan Uluslararası Rally Troia, 30 Haziran - 02 Temmuz tarihlerinde Çanakkale'de gerçekleştirilecek. Bulgaristan, Romanya ve Gürcistan’dan da sporcuların katılımına sahne olacak organizasyon, Türkiye Ralli Şampiyonası ve Bulgaristan Ralli Şampiyonası'na puan verecek.

Toksport WRT'den Le Mans'da büyük zaferToksport WRT'den Le Mans'da büyük zafer

 

Bu konularda ilginizi çekebilir
WRT