Trabzonspor'da, Ersun Yanal dönemi bitti

Trabzonspor yönetimi 6-1’lik Akhisarspor yenilgisinin ardından yaptığı toplantı sonucunda Ersun Yanal ile yolları ayırma kararı aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Trabzonspor, 6-1’lik Teleset Mobilya Akhisarspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırdı.

Bordo mavili yönetim, bugün öğle saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Ersun Yanal ile bir araya geldi. Sözleşmesinde tazminat maddesi bulunmayan Yanal’ın, sadece hak edişlerini talep ettiği öğrenildi. Trabzonspor Kulübü resmi sitesinden gün içerisinde resmi açıklama yapılması bekleniyor.

Yanal 3'üncü döneminde 50 maça çıktı

Teknik direktör Ersun Yanal, Trabzonspor’da ilk olarak 2008-09 sezonunda, ikinci defa 2014-15 sezonunda ve son olarak 2016-17 sezonun başında 3’üncü kez göreve gelmişti. Yanal 3’üncü döneminde bordo mavili takımla lig ve kupada toplamda 50 maça çıktı, 20 galibiyet, 15’er beraberlik ve mağlubiyet elde etti.

Ücret konusunda anlaşamadılar

Ersun Yanal alacağı ücreti peşin istediği için henüz kesin anlaşma sağlanamadı .Trabzonsporlu Yöneticiler aralarındaki toplantıyı sonlandırıp Ersun Yanal'ın kaldığı binaya geçtiler.

Peşin ödeme konusunda anlaşma sağlanamazsa Ersun hocanın idmana çıkabileceği belirtildi. Alt yapı hocası İhsan Derelioğlu da akşam antrenmanını yaptırmak üzere tesislere geldi

Yanal'ın yardımcısı Volkan Kazak'ın ise eşyalarını topladığı görüldü