Ünal Aysal ''tanık'' olarak ifade verdi

GS Başkanı Aysal, Türkiye Futbol Direktörü Terim ile aralarında geçen telefon mesajlarının basında yer almasıyla ilgili yürütülen soruşturmada ifade verdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Galatasaray Kulubü Başkanı Ünal Aysal, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile aralarında geçen telefon mesajlarının gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı tarafından yayınlanmasının ardından Terim'in şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, ''tanık'' sıfatıyla ifade verdi. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Aysal ile Terim arasındaki mesajların gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı tarafından yayınlanmasının ardından Terim'in şikayeti üzerine "özel hayatın gizliliğini ihlal" ve "kişisel verilerin izinsiz yayınlanması" suçlarından başlattığı sorşturma kapsamında, Aysal'ın "tanık" sıfatıyla ifadesine başvurdu. 

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayına avukatıyla gelen Ünal Aysal, burada Basın Cumhuriyet Savcısı Hasan Bölükbaşı'na "tanık" sıfatıyla ifade verdi. Aysal, ifade işlemlerinin ardından adliyeden ayrıldı. 

Aysal'a sözkonusu mesajların basının eline nasıl geçtiğinin sorulduğu öğrenildi. Aysal'ın ise konuyla ilgili bir bilgisi bulunmadığını söylediği belirtildi. 

Soruşturma kapsamında, söz konusu mesajları bir televizyon programında açıklayan gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı da "şüpheli" sıfatıyla ifade vermişti. 

Bu konularda ilginizi çekebilir