VakıfBank yarı finalde

VakıfBank, Teledünya Süper Kupa çeyrek final ikinci maçında Beşiktaş'ı serinin ikinci maçını da 3-0 kazanarak adını son dörde yazdırdı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - VakıfBank, Teledünya Süper Kupa çeyrek final ikinci maçında Beşiktaş ile karşılaştı. Serinin ilk maçında rakibini 3-0 geçen VakıfBank, ikinci karşılaşmadan da aynı sonuçla galip ayrılan taraf oldu.

Beşiktaş karşısında VakıfBank, geniş kadrosu ve oyuncu kalitesiyle skora ulaştı. VakıfBank, rakibi önünde ilk seti 25-18 alarak 1-0 öne geçti. Müsabakanın ikinci setini de üstün oyunuyla 25-9 alan sarı-siyahlılar, karşılaşmanın son setini ise 25-16 kazanarak skoru belirledi: 3-0… VakıfBank’ın karşılaşma boyunca en etkili oyuncuları Gözde Sonsırma (18 sayı) ve Kübra Akman (11 sayı) oldu. VakıfBank’ta Melis Gürkaynak ve Polen Uslupehlivan da karşılaşma boyunca etkili oyunu ile takdir topladı.

İstanbul derbisinde alınan galibiyet sonrası düşüncelerini dile getiren VakıfBank Baş Antrenörü Giovanni Guidetti, “Bu maçla ilgili çok mutluyum, genç ve ilk altı dışındaki oyuncularımız fırsatı iyi değerlendirdiler. Sahadaki herkes görevini en iyi şekilde yaptı ve Teledünya Süper Kupası’nda son dörde kalmayı başardık ” diye konuştu.