Volkan Demirel'den derbi öncesi açıklama

Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel, Beşiktaş derbisi öncesi yaptığı açıklamada, "Şampiyonluk iddiamızı devam ettireceğiz" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Başarılı kaleci Demirel, Beşiktaş'la yapacakları derbi maçı kazanıp, şampiyonluk hedefinde yola devam etmek istediklerini söyledi.

Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Volkan Demirel, Spor Toto Süper Lig'de 29 Şubat Pazartesi günü Beşiktaş'la yapacakları derbi maçı kazanıp, şampiyonluk hedefinde yola devam etmek istediklerini söyledi.

Sarı-lacivertli file bekçisi, FB TV'ye yaptığı açıklamada, derbi maçların her zaman büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "Şampiyonluk yarışı içinde Beşiktaş maçı daha da heyecanlı, daha da önemli. Zaten yıllardan beri derbilerde, sadece Beşiktaş için değil, diğer takımlara karşı da üstünlüğümüz var. Bu üstünlüğümüzü devam ettirerek, hem galip gelecek hem de şampiyonluk iddiamızı devam ettireceğiz" diye konuştu.

Derbi maç için Fenerbahçe taraftarlarını desteğe çağıran Volkan, Lokomotiv Moskova maçındaki atmosferi örnek gösterirken, "Aynı atmosferi, daha da fazlasını Beşiktaş maçında bekliyoruz. Hep beraber çok güzel bir akşam yaşayacağız. Maçın sonunda da galibiyeti kutlayacağız" ifadelerini kullandı.