Yok artık LeBron James!

Miami Heat'in, Charlotte Bobcats ile oynadığı maçta LeBron James kariyer gecesini geçirdi. 61 sayıyla oynayan LeBron hem kariyer hem de kulüp rekorunu kırdı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - LeBron James, takımı Miami Heat'in Charlotte Bobcats'i ağırladığı maçta rekor dolu bir gece geçirdi. Maça 8'de 8 üç sayılık atış isabeti ile başlayan James, kullandığı 33 şutun 22'sinde isabet bularak 61 sayıyla kariyer rekorunu kırdı. İlk yarıyı 24 sayıyla tamamlayan James, 3. çeyrekte 25 sayı attı. James, maçın bitimine 5 dakika 46 saniye kala attığı basketle 56 sayılık kariyer rekorunu kırmayı başardı.

All-Star oyuncu geceye dair; "Maç boyunca sanki okyanusa golf topu atıyor gibi hissettim. Özellikle 3. çeyrekte her şutumun gireceğini düşünmeye başladım. Ben çok iyi bir üçlükçü değilim. Ama çok zor bir pozisyonda elimden çıkardığım top da potaya girince özel bir gece geçirmekte olduğumu anladım" açıklamasını yaptı.

Eski rekor Glen Rice'a aitti

James, Charlotte karşısında Miami Heat tarihine de geçti. Yıldız oyuncu, bir maçta en çok sayı atan Miami Heatli oyuncu oldu.

Eski rekor 19 yıl önce bir maçta 56 sayı atan Glen Rice'a aitti.

Bu konularda ilginizi çekebilir