Yok artık Ronaldo!

İspanya La Liga'nın 3. haftasında Real Madrid, deplasmanda karşılaştığı Espanyol ağlarını 6 kez havalandırırken, Cristiano Ronaldo 5 gol atarak kulüp tarihine geçti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Real Madrid, deplasmanda karşılaştığı Espanyol'a yarım düzine gol atarken, Cristiano Ronaldo 5 gol birden attı ve kulüp tarihine geçti.

İspanya 1. Ligi'nde Real madrid, 3'üncü hafta maçında Espanyol'a konuk oldu. Eflatun beyazlı ekip, çok üstün bir oyun sergilediği karşılaşmayı 6-0 kazanarak haftanın en flaş sonuçlarından birine imza attı.

Mücadeleye damga vuran isim ise Cristiano Ronaldo oldu. Portekizli yıldız 5 gol birden (Dk.7, 17, 20, 62 ve 81) atarken, diğer gol Karim Benzema'dan (Dk.28) geldi.

230 gole ulaşarak tarih yazdı

Cristiano Ronaldo, Espanyol karşısındaki 5 golüyle birlikte Real Madrid formasıyla İspanya Ligi'nde toplamda 230 gole ulaştı. 228 golü bulunan Raul Gonzalez'i geçen Ronaldo, eflatun beyazlıların en golcü ismi olarak tarihe geçti.

Bu galibiyetin ardından Real Madrid puanını 7 yaparken, Espanyol 3 puanda kaldı.

La Liga'da gelecek hafta Real Madrid, Granada'yı ağırlayacak. Espanyol ise Galatasaraylı Bruma'nın formasını giydiği Real Sociedad'a konuk olacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir