P&G’den, Olimpiyat Oyunları için 'Evden Uzaktaki Ev'

'Evden Uzaktaki Ev' P&G Aile Evi, dünyanın dört bir yanından gelen Olimpiyat sporcularının anneleri ve ailelerinin, çocukları Olimpiyat Oyunları’nda yarışırken dinlenebilecekleri ve çocukları ile hasret giderebilecekleri nokta oluyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DÜNYA

Olimpiyat Oyunları’nın global sponsoru PG, Rio 2016 Olimpiyat Oyunları’nda sporcu annelerine ve ailelerine hizmet vermek üzere tasarladığı P&G Aile Evi’ni, 5 altın madalya sahibi Nadia Comaneci’nin katılımı ile açtı. 

"Evden Uzaktaki Ev" konseptinde açılan P&G Aile Evi, Türkiye’den Olimpiyat Oyunları’na katılan Milli Güreşçi Taha Akgül’ün annesi Gülbahar Akgül’ü ve ailesini de ağırlıyor. “Evden Uzaktaki Ev” konsepti ile tasarlanan P&G Aile Evi, dünyanın dört bir yanından gelen Olimpiyat Sporcuları’nın anneleri ve ailelerinin, çocukları Olimpiyat Oyunları’nda yarışırken, dinlenip rahatlayabilecekleri ve çocukları ile hasret giderebilecekleri nokta olacak. P&G Aile Evi, P&G Türkiye’nin sponsor olduğu Milli Güreşçi Taha Akgül’ün annesi Gülbahar Akgül’ü ve ailesini de ağırlıyor. 

“Teşekkürler Anne” kampanyasıyla dünyada ve Türkiye’de sporcuların arkasındaki gizli kahramanlara, yani annelerine teşekkürlerini sunduklarını belirten P&G Türkiye ve Kafk asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, şu bilgileri verdi: “Dünyada yaklaşık 180, Türkiye’de ise 30 yıldır annelere ve ailelere hizmet vermek için çalışıyoruz. P&G felsefesi ile çok iyi örtüşen ‘Teşekkürler Anne’ kampanyamızda, Olimpiyat Oyunları sponsorluğuna farklı bir bakış açısı kazandırarak Olimpiyatlara annelerin gözünden bakıyoruz. Olimpiyat Oyunları’nda çocuklarını canlı izleme imkanı sunduğumuz annelerimizi, evlerinden uzaktaki evleri olacak P&G Aile Evi’nde en iyi şekilde ağırlamak için elimizden geleni yapıyoruz.” 

KızGibi kampanyası P&G Aile Evi’nde devam ediyor 

Annelere ve ailelere ev konforu sunmak üzere tasarlanan P&G Aile Evi’nde, annelere özel güzellik bakımlarının yanı sıra Prima Oyun Odası ve Ariel çamaşır yıkama hizmetleri sunuluyor. 

P&G Aile Evi’nde konuklar ayrıca, dünyanın dört bir yanındaki kız çocuklarını spor yapmaya teşvik eden bir video kaydıyla “Kız Gibi" kampanyasına katılmaya davet ediliyor. Orkid’in, kız çocuklarının ergenlik çağında özgüvenlerindeki düşüşü önlemeye yönelik geliştirdiği Kız Gibi kampanyası kapsamında spor, özgüven yükseltici etkili bir unsur olarak öne çıkarılıyor.