ESET, 2019 ürünlerini iş ortaklarına tanıttı

Türkiye’nin en çok tercih edilen dijital güvenlik yazılımlarını sunan ESET, 2019 sürüm yeni bireysel ve kurumsal ürünlerini Türkiye'deki iş ortaklarına tanıttı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ESET, iş ortaklarını İstanbul Mövenpick Oteli’nde yapılan bayi toplantısında biraraya getirdi. Toplantı ESET Türkiye CEO’su Alain Soria, ESET Türkiye Ürün ve Pazarlama Müdürü Can Erginkurban, ESET Türkiye Satış Müdürü Asım Akbal ve ESET Dağıtıcı ve Grup Saha Müdürü Hakan Ünlü’nün ev sahipliğinde gerçekleşti. Geniş ilgi gören toplantıya ESET’in İstanbul’daki 200 iş ortağı katıldı.

Lansmanda ESET’in 2019 dijital güvenlik ürünleri tanıtıldı. Yeni sürüm yazılımlar, gerek bireyleri hedef alan olta atakları veya yasadışı kripto para madenciliği çabaları, gerekse kurumları hedef alan fidye yazılımları, sıfır gün saldırıları ve benzeri milyonlarca zararlı yazılıma karşı çok katmanlı teknolojilerle koruyor.

ESET pazar lideri

Toplantıda konuşan ESET Türkiye Satış Müdürü Asım Akbal, dünyanın farklı şehirlerinde yer alan 13 araştırma merkeziyle dijital güvenlik konusunda küresel bir yaklaşıma sahip olduklarını ve bu sayede öncü teknolojiler geliştirdiklerini söyledi. Global bakış açısını yerel deneyimle harmanladıklarını dile getiren Akbal, “Antivirüs ve internet güvenliği kategorisinde yüzde 28.5’lik payla Türkiye pazar lideriyiz. Geleceğe hazır yeni siber güvenlik ürünlerimizle liderliğimizi pekiştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Güvenlik olmadan hayat zor

Önümüzdeki yıl zararlı yazılım sayısının 1 milyar sınırına yaklaşacağına dikkat çeken Asım Akbal, bugün bile her evde siber saldırıya uğrayabilecek en az bir cihaz bulunduğunu belirtti. Akbal, “Nesnelerin interneti sayesinde çamaşır makineleri bile internet bağlantılı hale geldi. Bağlantılı ev cihazları giderek yaygınlaşacak, dolayısıyla saldırı yüzeyi çok genişleyecek. Bu nedenle dijital güvenlik olmadan normal hayatımızı sürdürmemiz hayli zorlaşacak” tespitini yaptı.

Karar vermede teknoloji etkisi

Toplantıya Trend Avcısı ve Teknoloji Yazarı Serdar Kuzuloğlu’da katıldı. Eğlenceli bir sunumla konukların karşısına çıkan Kuzuloğlu, teknolojinin karar verme ve tüketme konusundaki etkisini mercek altına aldı. Kuzuloğlu, yeni tarz tüketiciyi analiz etmenin çok da kolay olmadığını söyledi.

Bu konularda ilginizi çekebilir