Klavyeniz daima yanınızda: Logitech Keys-To-Go

Logitech Keys-To- Go Bluetooth Klavye , günlük iki saatlik kullanım ile 3 aylık bir bir pil ömrü vadediyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Teknoloji ekipmanlarınız Apple ürünleri tarafında ağırlık kazanıyorsa, Logitech Keys-To- Go klavye sizin için ofiste ya da dışarıda ani bir iş süreci geliştiğinde alternatif bir yardımcı olabilir. Muazzam derecede hafif olan ve tasarım olarak da oldukça şık duran klavye, inceliğiyle de dikkat çekiyor. Sadece 6 mm’lik bir kalınlığı olan klavyenin ağırlığı ise 180 gram. Klavyenin tuş takımlarının bulunduğu özel yüzey kaplaması hem tutuş kolaylığı sağlıyor hem de herhangi bir yiyecek veya içecek atığının yüzeyde tutunmasını engelliyor. Uzun pil ömrü Tüm iPhone ve iPad modelleriyle uyumlu olarak çalışabilen klavyenin bağlantısı ise ‘oldukça kolay’ olarak tanımlanabilir. Bluetooth yardımıyla iPad’inize bağlayabileceğiniz cihaz, üzerindeki kısa yol alternatifl eri ile ‘hız’ gerektiren çalışmalarınızda size yardımcı olabilir. Klavyenin harf dizilimlerinin Türkçe QWERTY olduğunu da belirtelim. Tuşlarının kolay basımı, iyi ayarlanmış tuş bloklarının bir sonucu olarak karşımıza çıkarken, pek çok işlemin çabuk bir şekilde yapılması, verimli bir yazı sürecini de beraberinde getiriyor ki, bu da şirketler ve iş insanları için iyi bir alternatif oluşturabilir. Günlük iki saatlik kullanım ile 3 aylık bir bir pil ömrü vaat eden klavyeyi yan tarafında bulunan micro USB girişinden şarj etmeniz mümkün.

Taşınabilir 4,5G WiFi cihazı: TP-Link M7350

TP-Link M7350 adındaki router, 4G internetinizi paylaşmanıza imkan sunan ve özellikle yurt dışına sıkça seyahat edenlerin veya yazlığı olanlar için oldukça işe yarayabilir bir cihaz. Kutu içeriğinde router ile birlikte 2550 mAh kapasiteli bir pil, micro USB kablosu, şarj adaptörü ve kullanım kılavuzu bulunuyor. Ayrıca özel aparat olarak, kutuda bir tanesi Nano- SIM'den Mini SIM'e diğeri Mikro SIM'den Mini SIM'e dönüştürecek iki adet SIM kart adaptörü bulunuyor. Ürünün kullanımı da son derece basit. İçine SIM kart takılıp güç tuşuna basılınca cihaz çalışır hale geliyor. Boyutlarıyla itibariyle küçük ve kolay taşınabilen cihaz, 4,5G destekli SIM kart ile 10 cihaza kadar internet bağlantısı sağlayabiliyor. 2.4 Ghz ve 5 Ghz frekanslarını destekleyen cihaz 32 GB’a kadar microSD kart desteği ile fotoğraf, video gibi dosyaların ağ içinde paylaşılması da mümkün. 150Mbps hızında indirme, 50Mbps hızında yükleme yapabilen cihaz 2550 mAh piliyle 10 saate kadar çalışabiliyor. Cihazda bulunan güç tasarruf modu sayesinde 15 dakikaya kadar M7350’ye bağlı herhangi bir cihaz yoksa WiFi bağlantısı otomatik olarak kapanıyor. Cihazın üzerinde LED ekran bağlantı durumunu, pil seviyesini ve mobil verinin hız ve kullanımını gösteriyor.

Platformlar arası şarj

Mobil tasarımları sayesinde, gittiğiniz her yere yanınızda götürebileceğiniz şarj cihazları akıllı telefon kullanıcıların imdadına yetişiyor.

Teknoloji firmalarının bir türlü beceremediği en önemli konu, kullanıcıları çeşit çeşit kablo taşıma derdinden kurtarmak. Örneğin iOS ve Android platformları şu anda 2 farklı kablo türü kullanıyor. Ben halen kullandığım iPad 1 ve yeni nesil iPhone 7 için 2 farklı kablo kullanıyorum. USB Type C’nin gelmesi ile birlikte de yine bir dönüşüm yaşadık.

Tüm bunlar aynı zamanda şarj sorununu beraberinde getiriyor. Biz bu sorun ile uğraşırken en azından daha az kablo taşımak, daha hızlı şarj etmek için birilerin bir şeyler yapıyor. Mobil aksesuarlar konusunda ürünlerini her zaman beğendiğim ttec, 10.000 miliamperlik bataryası sayesinde iki cihazı birden şarj edebilmenize imkan tanıyor. 2.1 amperlik çıkışlar sayesinde hem tabletler hem de cep telefonları hızlı bir şekilde şarj edebilmek mümkün. Ek olarak sunulan bir diğer aksesuar olan Charge Key Ultra ürünü, benim gibi uzun kablo taşımayı sevmeyenler için ideal olabilir.

Bir anahtarlık boyutlarında ve tasarımında olan ürünler Android ve iOS için ayrı ayrı üretilmiş. Keşke küçük bir adaptör başlık ile tek ürünü birden çok cihazda kullanabilseydik. Ancak yine de 10 cm’yi bile bulmayan bu küçük aparatı taşımak ve cihazı şarj etmek çok daha kolaylaşmış oluyor.