Workup Girişimcilik Programı üçüncü dönem mezunlarını verdi

Workup’tan yeni mezun olan 10 girişim, yatırım ve iş birliği anlamında destek alabilecekleri izleyici grubuna kendilerini tanıtma ve network yaratma imkânı elde etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


Türkiye İş Bankası’nın ana destekçisi olduğu Workup girişimcilik programının üçüncü dönem girişimleri Demo Day etkinliği ile mezun oldu. Workup’tan yeni mezun olan 10 girişim, yatırım ve iş birliği anlamında destek alabilecekleri izleyici grubuna kendilerini tanıtma ve network yaratma imkânı elde etti.

Üçüncü dönemi tamamlanan Workup girişimcilik programı çerçevesinde, bugüne kadar 7 binin üzerinde başvuru alındı. Yüzlerce girişimle bir araya gelindi, 40 girişim programa kabul edildi. Üçüncü dönemle birlikte Workup girişimlerinden mezun girişim sayısı 29’a yükseldi. Daha önceki mezun olan 19 girişimden 7’si yurt dışına satış yapıyor, 5 farklı girişim de yatırım aldı.

Workup üçüncü dönem mezunları

ANİMEGA: Anime severlerin, takip ettikleri film, dizi, müzik ve mangalara ulaşabildikleri online uygulama. Farklı türde anime içeriklerine tek platformdan erişebilme kolaylığı sunuyor.

COMPOCKET: Mühendisler, teknisyenler ve öğrencilerin sıkça kullandıkları, elektronik devre ölçüm cihazı osiloskopu, Minis adını verdikleri cepte taşınabilen, kullanıcı dostu, uygun fiyatlı ve telefon, bilgisayar gibi farklı platformlarda çalışabilen bir cihaz haline getiriyor.

DOKTORDERKİ: Uzman doktorlara bire bir soru sorulabilen mobil uygulama. Doktora gitmeye zaman bulamayan, korkan veya utanan kişilere doktorlardan görüş alma imkânı sunuyor.

EPİQUR: Müzisyenler için sosyal canlı yayın platformu. Epiqur Gear donanımıyla yüksek kalitede ses kaydı ve yayını yaparak, alternatif bir gelir modeli sunuyor.

HANGİ ÜNİVERSİTE HANGİ BÖLÜM: Üniversite adayı öğrencilerin üniversiteleri ve bölümleri keşfetmelerini sağlayan, video içerikler üreten bir web platformu. Üniversitelilerin bölüm veya fakültelerini tanıttıkları yazı ve video içeriklerinin yanı sıra; adaylara puan hesaplama, tercih robotu ve taban puanları gibi araçlar da sunuyor.

HER YERDE PİLATES: İstenilen zaman ve yerde uzman eğitmenler eşliğinde pilates yapılabilmesini sağlayan online pilates stüdyosu. Spor yapmak için yeterli zaman, bütçe ve fırsat bulamayan bireylere; süre, seviye, ekipman ve eğitmen gibi filtrelerle kişiselleştirilmiş pilates dersleri sunuyor.

LEADONLY: Sağlık sektörü için lead otomasyonu sağlayan SaaS CRM aracı. Hastanın sosyal medyada önüne çıkan reklamlardan, ameliyat sürecine kadar bütün ilişki kanallarının otomasyonunu gerçekleştiriyor. Bunu yaparken kendi performansını uçtan uca ölçüyor ve verileri de müşterilerine sunuyor.

ONBOARDİO: Canlı sohbet kullanan web sitelerinde, ziyaretçilerin site içerisindeki hareketlerini analiz edip potansiyel soruları ve cevapları daha soru sorulmadan gösteren bir ön sohbet aracı.

STARTUPHR: Startup'ların ekip arkadaşı, stajyer, yarı zamanlı ya da tam zamanlı çalışan bulabileceği dijital bir platform. Sektördeki iş modelini tersine çeviren StartupHR, ilan paylaşımı yapmadan startupların aradıkları kişilere ulaşmasını sağlayarak, ekip problemini çözmeyi hedefliyor.

USERGUİDİNG: Web siteleri için kod yazmadan interaktif rehberler ve ürün turları hazırlanabilen ve böylece kullanıcının ürün kullanım yolculuğunu kolaylaştıran bir platformdur. Userguiding, dönüşüm ve elde tutma oranlarını artırıyor..

Bu konularda ilginizi çekebilir