4 gün kaldı! Yılbaşı gecesi için 7 seçenek daha…

Divan İstanbul avantajlı paketleri; Elite World Van Hotel'de yeni yıl; Hilton İstanbul Bosphorus programları; Marriott Hotel Şişli'den 2 alternatif; Monochrome'da brasserie konsepti; Olev'den sürücülü VIP araçlar; Riva's Club'ın yeni yıl partisi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


Divan İstanbul programı ve avantajlı konaklama paketleri

Divan İstanbul bu yıl da misafirleri için yılbaşı programı ve avantajlı konaklama paketleri hazırladı. Divan İstanbul içerisinde yer alan Divan Lokanta konuklarını yılbaşı gala yemeğiyle karşılıyor. Yılbaşı mönüsüne DJ eşlik ediyor. Divan İstanbul yılbaşı gecesini konaklayarak geçirmek isteyen misafirler için de özel bir konaklama paketi de sunuyor.

Divan İstanbul Asia ise yeni yıla İstanbul'da girmeyi planlayanlara Balo Salonu'nda Tayla Koray orkestrası eşliğinde bir program öneriyor.

Yeni yıl gecesini DJ eşliğinde özel gala yemeği ve konaklama olarak değerlendirmek isteyenler için Divan Suites İstanbul G-Plus öneriler sunuyor.

Yeni yılı İstanbul dışında kutlamak isteyenleri de unutmayan Divan Grubu, yurtiçi ve yurtdışında bulunan otellerinde misafirlerine farklı yeni yıl programları ve konaklama paketleri sunuyor. Yurtiçinde Divan Bursa, Divan Gaziantep, Divan Çorlu, Divan Çukurhan, Divan Ankara, Divan Adana ve Divan Express Eskişehir; yurt dışında ise Divan Express Baku ve Divan Suites Batumi yılbaşı geçirmek isteyen misafirlerini bekliyor.


Elite World Van Hotel'de yılbaşı kutlaması

Elite World Van Hotel Tuşba Balo Salonu'nda düzenlenen "Yılbaşı Balosu", hoş geldiniz kokteyli ile başlayacak ve enstrümantal yemek müziği eşliğinde yılbaşı mönüsü ile devam edecek. Haktan ve Orkestrası, solist Sedef'in canlı performanslarının yanı sıra, oryantal şov da yer alacak. Yeni yılı hareketli müzikler eşliğinde eğlenceli bir ortamda geçirmek isteyenler için ise One Bar yılbaşı partisi, Elite World Van Hotel'in alternatifleri arasında yer alıyor. Otel, çocukları da unutmamış. "Çocuk Balosu"'nda zengin açık büfe, limitsiz meşrubat servisi, çizgi film gösterimi, palyaço, eğlenceli animasyonlar ve birçok sürpriz yer alıyor.

Hilton İstanbul Bosphorus'ta yılbaşı

Hilton İstanbul Bosphorus'un Boğaz manzaralı mekânı Bosphorus Terrace Restaurant'da şeflerinin özel olarak hazırladığı altı lezzet seçeneği ve canlı müzik performansı yer alıyor. Yeni yıla Balo Salonu'nda girmek isteyenler ise geceye kanepeler ve "hoş geldin" kokteyliyle başlayacaklar. Gala yemeği, canlı müzik eşliğinde sunulacak.

Hilton İstanbul Bosphorus'un, 9'uncu katında bulunan restoranı Dubb İndian Bosphorus'da ise Şef Vinod Kumar Chouhan'ın yemekleriyle başlayacak yılbaşı programı, 22.30 itibariyle DJ performansı ve Bollywood partisi ile devam edecek. TakaDhimi Hint Dans Grubu'nun performansıyla renklenecek partide gece boyunca Hint kınası ile desenler çizdirilip isim yazdırılabilecek…

Yılbaşını daha samimi bir ortamda geçirmek isteyenlere ise perküsyon şov, büfe tatları ve limitsiz yerli içecek eşliğinde Veranda Bar& Terrace partisi öneriliyor.

Marriott Hotel Şişli'den iki seçenek

İstanbul Marriott Hotel Şişli yılbaşı gecesi için iki farklı alternatif sunuyor. İstanbul Marriott Hotel Şişli'de konukları, canlı trio performansıyla yılbaşı müzikleri eşliğinde bir açık büfe karşılayacak. Gecenin ilerleyen saatlerinde misafirleri DJ performansı bekliyor.

İstanbul Marriott Hotel Şişli, yeni yıl partisini kendi organize etmek isteyen ya da o akşam daha sakin planları olanlar için de önceden sipariş edilmesi koşuluyla yılbaşı hindisi hazırlıyor. Pakete, yılbaşı hindisi ve iç pilavdan başka fırınlanmış tereyağlı ve bademli balkabağı, kestane, karamelize armut, Brüksel lahanası, kızılcık ve gravy sosları dahil. Önceden sipariş verilmesi koşuluyla hindi, 31 Aralık'ta otelden teslim alınabilecek.

Monochrome'da brasserie konsepti

Monochrome'un atmosferini ve mönüsünü deneyimlemek isteyen misafirler, kornette deniz mahsulleri kokteyli, Monochrome yeşil salata ve balkabağı sos ve adaçayı püresi ile servis edilen Polenta Ravioli ile geceye başlayacaklar. Monochrome ana yemek için farklı zevklere uygun Café de Paris soslu biftek veya fırınlanmış patates ve sotelenmiş sebze ile servis edilen pazıya sarılı levrek seçeneklerini misafirlerinin beğenisine sunacak. Yılbaşında hindiden vazgeçemeyenler ise kereviz püresi ve elma sos ile hazırlanan Ege otlu hindi sarmayı tercih edebilecek. Yemeğin finalinde, tatlı olarak dondurma ile birlikte servis edilen Karaorman Bar yer alacak.

Yılbaşı gecesi araç kullanmak istemeyenler için

9+1 yolcu kapasiteli VIP araçlarla İstanbul'da adresten adrese ulaşım sağlayan Olev, yılbaşı gecesi araç kullanmayanları bekliyor. Olev uygulamasını akıllı telefonlarına indirenler tek bir dokunuşla Olev'in sürücülü araçlarından birini adreslerine çağırabiliyorlar. Araç çağırma sırasında gidilecek adres bilgisinin de sürücü ile paylaşılması, adres tarifini gereksiz kılıyor.
Kendi kazançlarının vergisini öderken sistemdeki sürücülerin de gelirlerinin vergilendirilmesini sağlayarak yasal bir zeminde hizmet veren Olev'i ilk kez kullanacak olanlar yüzde 15 indirim fırsatından yararlanabiliyor. Bunun için OLEVTR promosyon kodunu uygulama içindeki ilgili alana girmek yeterli oluyor.

Riva's Club'ta yılbaşı balosu

Riva's Club'ın her sene düzenlediği yeni yıl partisinde bu yıl Berkay Yolcu ve orkestrasının canlı performansı var. Riva's Club'ın 31 Aralık saat 20.00'de başlayacak olan yeni yıl etkinliği ertesi gün saat 14.00'a kadar sürecek. Konaklamasız yeni yıl balosunda akşam yemeğinde Riva's Club'ın lezzetleri, limitsiz içecek, yılbaşı özel orkestrası, varil ateşi ve çorba ikramı, yer alıyor. Ertesi sabah ise saat 10.00'da başlayıp 14.00'a kadar süren ve 41 ayrı bölgeden 100'ün üzerinde çeşidi olan brunch bulunuyor.