Ehlikeyf ve "ah, o otel odaları!"

Epique Island 2017'de Bodrum'da açılacak; Hilton Bosphorus'da ailelere özel; Marriott Hotel Şişli'de toplantı öncesi teknoloji desteği; Shangri-La Bosphorus'da piknik temalı çay saati; Alaçatı The S Hotel özel bir davetle tanıtıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

Epique Island 2017 yazında Bodrum'da açılacak

Bodrum'da Tilkicik Koyu'na inşa edilen Epique Island, "Yalınayak Lüks" konseptiyle yalın bir hayatı konforla buluşturmayı hedefliyor. Villa, marina ve butik otelden oluşan projenin mimarisi, doğaya saygılı ve yenilikçi çözümlerle öne çıkan Güney Afrikalı Saota'nın çalışmalarıyla hayat buluyor. Projenin mimari proje müellifliğini Boran Ekinci Mimarlık, iç mimarlığını Güney Afrikalı ARRCC, iç mimari projelendirmesini HAS+KOEN Mimarlık, peyzaj mimarlığını ise Deniz Arslan üstleniyor.

75 villa

Proje, tamamı deniz görünümüne hakim konumlarına göre 10 farklı tasarımla 75 villa, 150 tekne bağlama kapasiteli marina, 50 süitten oluşan butik otel, plajlar, açık havuz ve deniz havuzu, çocuk kulübü, heliport, restoran ve barlar ile fitness ve yoga alanlarından oluşuyor. 126 dönüm arazi üzerine inşa edilen Epique Island konuklarını 2017'de ağırlamaya başlayacak.  2016 Ağustos ayı itibarıyla ise, hazırlanan model ev misafirlerini bekliyor.

2-661.jpg

Hilton Bosphorus havuzunda aileler için haftasonu kampanyası

Türkiye'nin ilk uluslararası beş yıldızlı oteli Hilton İstanbul Bosphorus, ağustos ve eylül aylarına özel kampanya ile haftasonları haftasonları konuklarını bekliyor. Kampanyaya katılanlar Cumartesi ve Pazar günleri 2 yetişkin ile 12 yaş altı 1 çocuk günübirlik havuz girişi ve barbekü için toplam 520 TL yerine 350 TL ödeyecekler. 12 yaş üzeri farkı ise 50 TL. Havuz paketi alan aileler 1 çocuk için LEGOLAND Discovery Centre + SEA LIFE Akvaryum kombine giriş biletine ücretsiz sahip oluyor.

Kabanalar da var

Giriş ücretine, şezlong, şemsiye, havlu, özel dolap, şampuan, duş, saç kremi ve vücut jeli dahil. Ayrıca misafirler sauna, buhar banyosu, özel soyunma ve dinlenme odalarını ücretsiz kullanabiliyorlar. Günde iki defa ücretsiz soğuk havlu servisi de yapılan havuzda, çocuklar için özel oyun alanı da bulunuyor.  Hilton İstanbul Bosphorus'da havuz etrafında özel olarak tasarlanmış 23 adet kabanada güneşlenme terasından banyo bölümüne, yataktan atıştırmalıklara, mini bar ve televizyona kadar pek çok detay yer alıyor.

3-510.jpg

Marriott Hotel'de toplantı öncesi teknoloji desteği

 Marriott International zincirine ait İstanbul Marriott Hotel Şişli toplantılar için, Google Street View uygulaması ile desteklenen Oculus Virtual Reality teknolojisi ve Meetings Imagined konsepti ile her detayın önceden takip ve kontrol edilebileceği bir teknoloji öneriyor.

Misafirlerin otele gelmeden otelin tüm alanlarını en ufak ayrıntısına kadar gezebilecekleri Google'ın "Street View – Sea Inside" konseptli bu uygulaması İstanbul otelleri arasında ilk kez Marriott İstanbul Şişli'de insanlı olarak gerçekleştiriliyor.

Sanal gerçeklik

Marriott International'ın iş seyahatçileri için özel olarak geliştirdiği Meetings Imagined konsepti ve Google Street View uygulamalarının canlandırıldığı Oculus sanal gerçeklik gözlüğü ile misafirler hem oteli, hem de toplantılarını yapacakları salonu 360 derece video formatında üç boyutlu olarak önceden izleyebiliyor ve organizasyonlarını meetingsimagined platformu üzerinden diledikleri gibi şekillendirebiliyorlar. İstanbul Marriott Hotel Şişli toplamda 14 bin 390 metrekare üzerine yayılan son teknolojilerle donatılmış sekiz toplantı salonu bulunuyor. 

5-272.jpg

Shangri-La Bosphorus'da piknik temalı çay saati

Shangri-La Bosphorus, İstanbul, Executive Şefi Olivier Pistre'nin mönüsü eşliğinde akşamüstü çay saati sunuyor. 20 yılı aşkın süredir Michelin yıldızlı restoranlarda görev yapan, International Catering Cup yarışmasında 2014 yılında Fransa Şampiyonu, 2015 yılında ise Dünya Şampiyonu olan Fransız Şef Olivier Pistre, Shangri-La Bosphorus, Istanbul'un Akşamüstü Çay Saati'nde her ay farklı lezzetlerle misafirlerinin karşısına çıkıyor.

100'den fazla çay çeşidi

7 farklı kategori altındaki 100'den fazla Çin çayı, özel olarak hazırlanan piknik sepetinde mini sandviçler, tatlılar, meyve ve içecekler piknik mönüsünde bulunuyor. 30 Eylül'e kadar haftanın her günü 14.30 ile 18.30 saatleri arasında sunulacak olan piknik temalı Akşamüstü Çay Saati kişi başı 78 TL.

6-235.jpg

Alaçatı The S Hotel, özel bir davetle tanıtıldı

Sevkon Gayrimenkul, Alaçatı'da hayata geçirdiği The S Hotel'i özel bir davetle tanıttı. Alaçatı Port'ta bu sezon 54 odasıyla hizmet vermeye başlayan The S Hotel, Heavenlymade Mimarlık, Akat İnşaat, AHAN Peyzaj, Hitec, CBS/Eyliskon gibi firmaların imzasını taşıyor. Lansman öncesinde yaklaşık 150 ismin ağırlandığı ön tanıtım davetinde Kerem Görsev Trio ve Elif Çağlar da müzikleriyle yer aldı. 

Deniz ürünlü mönü

Önümüzdeki sezon Michelin yıldızlı şeflerden oluşan Tormaresca Vino & Cucina markası ile deniz ürünlerinden hazırlanan gurme mönülerin sunulacağı otelin projesinde extensive SPA ve yüzme havuzu bulunuyor. Alaçatı sörf plajlarının hemen üzerinde bulunan The S Hotel, misafirlerine Kum Beach/Madeo özel plaj işletmesine yüzde 50 indirimle giriş fırsatı da sağlıyor.