Ehlikeyf'in teknoloji dosyası…

Samsung Electronics, Note serisinin yeni üyesi Galaxy Note7'yi tanıttı. Note7, Suya dayanıklı gövde ve S Pen, Knox ve iris taramasının da yer aldığı biyometrik kimlik doğrulamalı güvenlik, HDR video oynatma ve kaydetme gibi özellikleri de içeriyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Samsung, Galaxy Note 7'yi tanıttı

Samsung Electronics, Galaxy Note Serisinin yeni üyesi Galaxy Note7'yi tanıttı. Galaxy Note7 suya dayanıklı gövde (IP68) ve S Pen, Samsung Knox ve iris taramasının da yer aldığı biyometrik kimlik doğrulamayı bir araya getiren birinci sınıf güvenlik, HDR video oynatma ve kaydetme gibi eğlence özellikleri de içeriyor.  

Samsung Electronics Mobil İletişim Birimi Başkanı DJ Koh, "Galaxy Note7, üretkenlik ve eğlenceyi bir araya getiriyor. Güçlü güvenlik özelliklerinden taviz vermiyor. Note7, hayatta daha fazlasını başarmak isteyenler için tüm ekosisteme güç veren ideal bir cihaz" dedi. Koh sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Günümüzde yaşam, her zamankinden daha hızlı ilerliyor. Bu nedenle kullanıcıların hızına ayak uydurarak, nerede ve ne zaman olursa olsun her şeyin daha kolay olmasına yardımcı olması için Galaxy Note7'yi tasarladık."

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge ile birlikte tanıtılan çift piksel sensör teknolojisi ile geliştirilen kameraya sahip Galaxy Note7, geniş diyafram değeri, hızlı otomatik odaklama sayesinde düşük ışıkta bile keskin ve güzel fotoğraflar sunmayı hedefliyor.

64GB'lık dahili hafızasının yanı sıra Galaxy Note7'de artırılabilir depolama ve 256GB'ye kadar microSD desteği bulunuyor. Galaxy Note7'de 3 bin 500mAh pil, Smart Manager ile kolay güç yönetim arayüzü ve yeni USB-C girişi sayesinde hızlı şarj özellikleri yer alıyor. Note7 nerede olunduğuna bağlı kalınmaksızın kablosuz şarj ünitesi ile özgürce şarj edilebiliyor.