Gastromasa, 10 Aralık'ta profesyonelleri bekliyor

2. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı'na 600'den fazla sektör profesyonelinin katılması bekleniyor. Bu sene konsepti "Hikâye" olan etkinlikte, dünyaca ünlü şefler ve yatırımcılar öykülerini, tecrübelerini ve bakışaçılarını paylaşacaklar.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

g2m ve Ülker Eksper ana sponsorluğunda düzenlenen 2. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı, 10 Aralık'ta CVK Park Bosphonus Otel'de gerçekleştirilecek. Etkinliğe, 600'den fazla sektör profesyonelinin katılması bekleniyor.

Yıldızlar hikâyelerini anlatıyor

Bu seneki konsepti "Hikâye" olarak belirlenen konferansta dünyaca ünlü şefler ve yatırımcılar hikâyelerini, tecrübelerini ve fark yaratan bakışaçılarını izleyicilerle paylaşacaklar…
2015'te The World's 50 Best Restaurants tarafından "En iyi Pasta Şefi" seçilen Albert Adria; moleküler gastronominin önde gelen isimlerinden Andoni Luis Aduriz; dünyanın önemli kadın şeflerinden Elena Arzak; The World's 50 Best Restaurants listesinin 55. sırasında bulunan Nerua restoranın executive chef'i Josean Alija; Brezilya'nın steak şeflerinden Andre Lima de Luca; İtalyan mutfağının zincirlerinden Carluccio's'un kurucusu, şef, televizyon siması Antonio Carluccio; Pastacılığın İtalyan mimarı, pasta şefi Gianluca Fusto, Fransa'nın önemli restoranlarından Regis& Jacques Marcon'un şeflerinden Regis Marcon; The World's 50 Best Restaurants'ın Güney Doğu Asya temsilcisi Mason Florence; Michelin yıldızlı Türk şefler Serkan Güzelçoban ve Ali Gündoğmuş, Bangkok W Hotel'in The House on Sathorn restoranının executive chef'i Fatih Tutak ve Avusturalya'nın en popüler Türk restoranları Efendy ve Anason'un kurucusu ve şefi Somer Sivrioğlu konferansın konuşmacıları arasında bulunuyor.

Sinerji sağlamak için

Yerli ve yabancı şef ve yatırımcıları ortak bir platformda bir araya getirmek, Türkiye'de gastronominin gelişimini sağlamak, Türk mutfak kültürünü dünyaya tanıtmak, yabancı gastronomileri Türk gastronomisiyle buluşturarak bir sinerji yaratmak ve Türkiye'nin önemli turizm ve gastronomi destinasyonları arasında yer almasını sağlamak amacıyla yola çıkan etkinlikte, 40'tan fazla firma da katılımcı olarak yer alacak…