Knorr, domates hasadına davet ediyor!

Knorr, domates hasadının sona ereceği 4 Eylül tarihine kadar ücretsiz düzenlediği tarla gezileri kapsamında domatesin topraktaki yolculuğunu ve sürdürülebilir tarım uygulamalarını ziyaretçileri ile paylaşıyor…

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Knorr, tüketiciyi toprağın ve lezzetin değerine sahip çıkmaya davet ediyor. Bu amaçla Bursa, Karacabey'deki domates tarlasını ziyaretçilere açan Knorr, tüketicileri üreticilerle tarlada buluşturarak domates hasadı gerçekleştiriyor.

Tam mevsiminde toplanan sebzeleri geleneksel ve doğal yöntemlerle kurutarak sofralara taşımayı hedefleyen Knorr, ücretsiz düzenlediği tarla gezileri kapsamında domatesin topraktaki yolculuğunu ve sürdürülebilir tarım uygulamalarını ziyaretçileri ile paylaşıyor. 

4 Eylül'e kadar sürecek

Domates hasadının sona ereceği 4 Eylül'e kadar açık olacak çiftliklerde katılımcılar, Knorr çiftçileri ile yakından tanışarak bakım ve hasat dönemlerine uygun farklı tarım uygulamalarını beraber gerçekleştirebiliyor. 

Toprakla iç içe geçen günün sonunda ziyaretçileri, çiftçilerle birlikte mangal keyfi bekliyor. 4 Eylül'e kadar her hafta sonu on beşer kişilik kontenjanlarla organize edilecek gezi katılımcılara doğa içinde, toprağa yakın bir haftasonu sunuyor. 

Dalından domates toplamak isteyen herkesin katılabileceği geziyle ilgili detaylı bilgi ve başvuru için http://www.topragisev.org/haydi-birlikte sayfası ziyaret edilebilir.