2015 Yılı Doğan Ersöz Ödülü Tofaş’ın oldu

 Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin (BUSİAD) marka etkinliklerinden olan ve bu yıl 22’ncisi organize edilecek BUSİAD Doğan Ersöz Ödülü ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. 

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA-14 Ekim Cuma günü Hilton Oteli Balo Salonunda gerçekleştirilecek tören öncesi bir araya gelen ve kapsamlı bir değerlendirme yapan BUSİAD Yönetim Kurulu, “2015 Doğan Ersöz Ödülü ve BUSİAD Başarı Ödülleri Yönetmeliği” çerçevesinde ödül almaya hak kazanan isimleri oy birliği ile belirledi.

Buna göre; çok sayıda Türk mühendisin görev aldığı Egea Projesi’ni hayata geçiren Tofaş, BUSİAD Yönetim Kurulu tarafından 2015 Yılı Doğan Ersöz Ödülü’ne layık görülürken, Sac işleme makineleri sektöründe 2023 yılına kadar dünyada ilk 5 firma arasında yer alma vizyonuyla hareket eden, büyüme stratejisini yenilikçi teknolojiler, Ar-Ge ve inovasyon üzerine kurgulayan Ermaksan’ın Yönetim Kurulu Başkanı Erol Özkayan BUSİAD Özel Başarı Ödülü’nü almaya hak kazandı.

BUSİAD Eğitim ve Kültüre Katkı Ödülü’nü almaya hak kazanan kurum Bursa Filarmoni Derneği olurken, BUSİAD Meslek Ödülü’nü almaya hak kazanan kişi de  Şerif Arı oldu. Ödül töreninde TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes’ın da konuk olması bekleniyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir