Antalyalı kadın girişimciler ödüllerini aldı

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Kadın Girişimci Yarışması’nda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

FİKRİ CİNOKUR

ANTALYA - TOBB Antalya Kadın Girişimci Kurulu tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Kadın Girişimci Yarışması’nda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) koordinatörlüğünde gerçekleştirilen yarışmada ‘Evde Üretim Yapan Kadın Girişimciler’’ kategorisinde Antalya merkezden “Mor cepken-al gömlek takımı” projesi ile Güler Yet birinci, ‘Mor kumaş üzerine nakışlı kolye’ projesi ile Berrin Başkan ikinci, Alanya’dan katılan Güler Tustaş ‘’Yörük Obası’’ bebek figürlü kompozisyon projesi ile üçüncü oldu. Alanya’dan yarışmaya katılan ‘’Miyuki sanatı boncuk kolye ucu’’ projesi ile Nazmiye Çolak mansiyon ödülüne layık görüldü.

Kurbağa yetiştiriciliği birincilik getirdi

‘İşyeri Açarak Üretim ve Ticaret Yapanlar’’ kategorisinde Antalya merkezden kurbağa yetiştirici ve ihracatçısı 28 yaşındaki Sinem Güçlü, ‘’Enstantif Kurbağa Yetiştiriciliği’’ projesi ile birinciliğe layık görüldü. Manavgat’tan yarışmaya katılan ilkokul mezunu Havva Taşbaş ‘Temizlik Hizmet Sektörü’ projesi ile ikinciliğe, Antalya merkezden yarışmaya katılan Meltem Çoban ‘Spor Stüdyosu Hizmet Dosyası’ projesi ile üçüncü oldu. Törende konuşan TOBB Başkan vekili ve ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, kadın girişimcilerin çok başarılı çalışmalar yaptığını söyledi.