AVM 10 yıllığına kiralanacak

Niğde'de Hükümet Meydanı'nda yer alan alışveriş merkezi binası 4 bağımsız bölüm halinde 10 yıl müddetle kiraya verilmek üzere kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkardı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Niğde İl Özel İdaresi, Niğde’nin Merkez Esenbey Mahallesi Hükümet Meydanında yer alan bir taşınmazın üzerinde bulunan alışveriş merkezi binasını 4 bağımsız bölüm halinde 10 yıl müddetle kiraya verilmek üzere kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkardı.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, mülkiyeti İl özel idaresine ait Niğde’nin Merkez Esenbey Mahallesi Hükümet Meydanında bir taşınmaz üzerinde bulunan alışveriş merkezi binası 4 bağımsız bölüm halinde 10 yıl müddetle kiraya verilmek üzere kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkarıldı. Taşınmaz üzerindeki bölümler için belirlenen yıllık tahmini kira bedeli 45 bin TL ile 535 bin TL arasında olacak. 10 yıllık kira bedeli ise 450 bin TL ile 5 milyon 350 bin TL arasında olacak. Geçici teminat 10 yıllık tahmini bedelin yüzde 3'ü olacak. 

İhale 14 Mayıs'ta yapılacak

İhale 14 Mayıs çarşamba günü saat 10.30’da başlayarak 10’ar dakika arayla yapılacak. Şerif Ali Sok. Kışla Geçidi Adliye Yanı, il özel idaresi, İl Genel Meclis Binası/Niğde adresinde İl Encümeni tarafından yapılacak. İhale şartnamesi mesai saatleri içerisinde Emlak ve İstimlak Müdürlüğü veya Yazı İşleri Müdürlüğü adreslerinde görülebilecek ve şartnamede belirtilen bedeli karşılığında satın alınabilecek. İhaleye iştirak edecek olanlar tekliflerini 14 Mayıs 2014 Çarşamba günü sıra numaralı alındılar karşılığında İhale Komisyonu Başkanlığına veya İhale Komisyonu Başkanlığına ulaştırılmak üzere İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürlüğü personeline imza karşılığında verilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta ile de gönderilebilecek. İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olacak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir