Başkan Aktaş, İTSO yönetimini ziyaret etti

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş ve İTSO Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, “İnegöl Ticaret ve Sanayi Odamız bu şehrin ekonomisine en ileri derecede yön veren bir kurumdur. Bu kurum aynı şekilde görevini en üst düzeyde yapmaya devam edecektir. 31 Mart’ta gerçekleştireceğimiz yerel seçimlerin de İnegöl’ümüze, Bursa’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Göreve talip olan başkanlarımıza ve siyasi partilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, “Yeni dönem planlamalarımız yapılıyor. Şehrin tarihine ve talihine damga vuracak işler yapmak lazım. Hemen ilk etapta altyapıya giriyoruz. Avrupa Yatırım Bankası’ndan 27 milyon Avroluk bir kredimiz var. Birkaç sene buraların altı üstüne gelecek ama altyapı çözülecek. Yapılan yerler var fakat eski olan hatlar da bulunuyor. Şehrin altyapısıyla ilgili önemli bir çalışma hayat bulacak. Birçok hizmet yaptık, anlatacak bir hikâyemiz var. Yol haritamız belli. İnsanların ileride hayır ile yâd edeceği bir ortamı tesis etmenin derdindeyiz” ifadelerini kullandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir