Başyazıcıoğlu Et , coğrafi işaret sistemine katılmaya hak kazandı

Kayserili Başyazıcıoğlu Et firması, Kayseri Pastırması- Kayseri Sucuğu- Kayseri Mantısı için yazılımı gerçekleştirilmiş QR kodlu etiketleri kullanmaya hak kazandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


Dilek FİDAN

KAYSERİ - Kayserili Başyazıcıoğlu Et firması, Kayseri Ticaret Odası’nın coğrafi işaret tescil sahibi olarak yürüttüğü, Kayseri Pastırması- Kayseri Sucuğu- Kayseri Mantısı için yazılımı gerçekleştirilmiş QR kodlu etiketleri kullanmaya hak kazandı.

Kayseri Ticaret Odası'nın coğrafi işaret sistemine yeni üye olan Başyazıcıoğlu Et ve Gıda San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Başyazıcıoğlu ile Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz arasında imza atıldı.

Yürüttükleri sisteme dâhil olan Başyazıcıoğlu’na teşekkür eden Başkan Hiçyılmaz, diğer firmaları da bu sisteme katılmaya davet ettiklerini belirtti. Hiçyılmaz sisteme ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenlerin Kayseri Ticaret Odası’na başvurabileceklerini ifade etti. Hiçyılmaz," Başyazıcıoğlu firmasından daha önce Şahin, Karamavuşlar, Müslümoğlu firmaları da sözleşme imzalamış ve Kayseri Pastırması- Kayseri Sucuğu için Kayseri Ticaret Odası tarafından yazılımı gerçekleştirilen QR kodlu etiketleri kullanmaya hak kazandı" dedi.