BEBKA girişimcileri yatırımcılarla buluşturdu

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından Anadolu Üniversitesi ARİNKOM Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) iş birliği ile yürütülen Teknoloji Odaklı Hızlandırıcı Programını (TechUP) başarıyla tamamlayan girişimciler, İstanbul’da yatırımcılarla buluştu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) - İstanbul Workinton Levent 199 ofisinde gerçekleştirilen Demo Day (Girişimci – Yatırımcı Buluşması) etkinliğinde, mentörlük, eğitim ve danışmanlık hizmetlerinden oluşan TechUP’ta yer alan 8 girişimci, projelerini yatırımcılara anlatma fırsatı yakaladı.

Kalkınma ajanslarının girişimcilere sunduğu desteklere vurgu yapan BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim, “Ne kadar çok girişimcimizin önünü açarsak, onların geliştirdiği ürünler ve hizmet pazarda yerini bulursa, ülke olarak arzu ettiğimiz ihracat potansiyeli daha da artar ve katma değerli ürünler elde edebiliriz. Genç nüfusumuz bu anlamda en büyük itici gücümüz, fakat bunları iyi modellememiz lazım. Devletimiz bunun için ciddi kaynaklar ayırıyor. Kamu kurumları KOSGEB, İŞKUR, Kalkınma Ajansları olarak girişimcilerimize önemli destekler veriyoruz” şeklinde konuştu.

3’üncüsü İstanbul’da gerçekleşen Demo Day etkinliğiyle birlikte önemli tecrübeler kazandıklarını dile getiren Gerim, gelecek hedeflerinin başarılı girişimcileri uluslararası yatırımcılarla buluşturmak olduğunu sözlerine ekledi.

Bu konularda ilginizi çekebilir