BESOB ve Ewe Türkiye’den esnafa teknolojik destek

BESOB ile Ewe Türkiye Holding, esnaf ve sanatkârları enerji ve telekomünikasyon alanında desteklemek için işbirliğine gitti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DÜNYA 

BURSA- Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği (BESOB) ile Ewe Türkiye Holding, esnaf ve sanatkârları enerji ve telekomünikasyon alanında desteklemek için işbirliğine gitti. BESOB Başkanı Arif Tak ve Ewe Turkey Holding Genel Müdürü Dr. Frank Quante’n imza koyduğu protokol kapsamında, esnaf için geliştirilen çözümlerle, iş süreçlerinin daha verimli ve kazançlı hale getirilmesi hedefleniyor. 

BESOB Başkanı Arif Tak, ortaklıktaki temel amaçlarının, esnaf ve sanatkârların teknolojinin sunduğu modern çözümlere ulaşarak ekonomik fayda sağlamak olduğunu belirterek, “Protokol kapsamında üyelerimiz Ewe Türkiye Holding bünyesindeki Bursagaz, Ewe Enerji, Millenicom ve Enervis şirketlerinin sunmuş olduğu hizmetlere avantajlı fiyat ve şartlarla sahip olacağı gibi abonelik sonrasında kendilerine kolay erişim, süratli işlem ve hızlı çözüm imkânları sunacak ayrıcalıklı müşteri hizmetlerinden de istifade edebilecekler. Protokol, elektrik, doğalgaz, telekomünikasyon ve enerji verimliliği gibi çoklu hizmetlerin birlikte sunulduğu ilk kurumsal işbirliği protokolü olması itibarıyla da önemli bir kilometre taşı” dedi. Ewe Turkey Holding Genel Müdürü Dr. Frank Quante de, 90 bin esnaf ve sanatkârın üye olduğu BESOB ile önemli bir işbirliğine imza attıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:
“Ewe Grup Şirketleri çatısı altında yer alan Bursagaz, Ewe Enerji, Enervis ve Millenicom şirketlerinin elektrik, doğalgaz, enerji verimliliği ve telekomünikasyon alanında sunduğu hizmetlerle binlerce esnaf ve sanatkârın üye olduğu BESOB aracılığıyla ülke ekonomisine değer katacak yeni faaliyetler sunmaya devam ediyoruz.”

Bu konularda ilginizi çekebilir