Bursa OSB ve İMO Bursa Şube, işbirliği yapacak

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi, Organize Sanayi Bölgeleri ile işbirliğini sürdürüyor. Oda son olarak Bursa Organize Sanayi Bölgesi ile işbirliği protokolü imzaladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) - İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi, Organize Sanayi Bölgeleri ile işbirliğini sürdürüyor. Organize Sanayi Bölgeleri ile işbirliği protokolü imzalayan İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürü Türker Ertürk ile bir araya geldi. Bursa OSB Müdürlüğü’nde imzalanan protokole, İMO Bursa Şube Sekreter Üyesi Mustafa Er, Yönetim Kurulu Üyesi Korhan Başaralı, Şube Sekreteri Ayşegül Özbek, BTSO Meclis Üyesi Suat Gençosman katıldı.

İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, güvenli sanayi yapılarının önemine dikkat çekerek, “Büyük maliyetler harcanarak açılan sanayi kuruluşlarının depreme dayanıklı ve hatasız inşa edilmesi gerekli. Projelendirme aşamasının doğru ve eksiksiz yapılması gerekli. Bu açıdan teknik denetimler kaliteyi arttıracaktır. Geçtiğimiz aylarda Yeni Deprem Yönetmeliğimiz de Resmi Gazete de yayımlandı. Birçok yeni uygulama zorunluluğu getirildi. Oda olarak, OSB'lerde ruhsata bağlanacak yapıların 01 Ocak 2019’da yürürlüğe girecek olan Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği’ne uygun projelendirilmesi için teknik destek sağlamaya hazırız” diye konuştu.

Bursa Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürü Türker Ertürk de, “Sanayicilerimizin ve sanayi yapılarımızın daha sağlıklı inşa edilmesi için bu protokolü imzaladık” diyerek, hayırlı olmasını diledi.

Bu konularda ilginizi çekebilir