Bursagaz’dan Bursa’ya 21 milyonluk yatırım

Bursagaz Genel Müdür, "Bu yıl Bursa şehrimiz için 21 milyon tutarında yatırım gerçekleştireceğiz. Yatırım programlarımız hazır ve çalışmalara en kısa zamanda başlayacağız" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) - Bursagaz Genel Müdürü Dr. Markus Rapp, Çalıştay paylaşım toplantısında, bu yıl Bursa’ya 21 milyonluk yatırım yapacaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi’nin de işbirliğiyle doğal gazsız ev kalmayacağını belirten Rapp, “Bursagaz olarak ‘Havanızı Değiştiriyoruz’ konsepti ile başladığımız 2017 yılında yeni hedeflerimize emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Yıla güçlü bir enerjiyle başlıyoruz, gelecek bizler için güzel ve umutlu görünüyor. Bu yıl Bursa şehrimiz için 21 milyon tutarında yatırım gerçekleştireceğiz. Yatırım programlarımız hazır ve çalışmalara en kısa zamanda başlayacağız” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi ile Bursagaz’ın işbirliğinde model olacak proje için görüşmeler yaptıklarını vurgulayan Rapp, şunları kaydetti:

“Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’nın hava kalitesini arttırmak için kömür kullanımından doğal gaz kullanımına geçiş sürecinde vatandaşa destek olacağı projede yer almak üzere görüşmelerimiz devam ediyor. Bursa’daki doğal gaz kullanımının arttırılması için Büyükşehir Belediyesi tam destek verecek. Birlikte iş birliği yaparak tüm Bursa halkının doğal gaz kullanımına geçmesi için çalışmalar yapmayı ve kolaylıklar getirmeyi arzu ediyoruz. Ayrıca 2017 EPDK ile yürüttüğümüz yeni tarife sürecinin belirleneceği yıl olduğu için 2017 oldukça önemli. Yeni tarife, şirketimizin önündeki 5 yılın başarısını derinden etkileyecek. Bu konudaki hassas çalışmalarımızın ardından yatırımlarımızı ve müşteri sayımızı arttırarak sektörümüzde rol model olmaya devam etmek istiyoruz.”