Ceyhan keresteciler sitesi tamamen yandı

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde bulunan keresteciler sitesi, sabaha karşı çıkan yangın sonrası tamamen yandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde 20 işyerinin bulunduğu keresteciler sitesinde yangın çıktı. Sabaha karşı neden çıktığı belirlenemeyen yangında sitedeki tüm iş yerleri ile 3 araç tamamen yandı.

eab7eb003ff6e7448061b944182ea885.jpg

Hacı İbrahim Mahallesi İnönü Bulvarı Devlet Su İşleri karşısında bulunan Ceyhan Keresteciler Sitesi'ndeki bir iş yerinde saat 04.30 sıralarında yangın çıktı, kısa sürede yandaki iş yerlerine de sıçradı. İhbar üzerine olay yerine Adana Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye araçları sevk edildi. Yangının büyümesi üzerine siteye Orman İşletme Şefliği ile çevre ile ve ilçelerin itfaiye ekipleri de sevk edildi.

2 saat sonra kontrol altına alınabildi

Olay yerine giden polis de çevrede güvenlik önlemi alırken, Toplumsal Müdahale Aracı (TOMA) da  müdahale ederek söndürme çalışmalarına destek oldu. Gökyüzüne yükselen alevleri şehrin birçok bölgesinden de görülen yangın 2 saatte güçlükle kontrol altına alınırken, olay yerine gelen iş yeri sahipleri de gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Yangında sitede bulunan 20 iş yerinin de tamamı yandı. 1 kamyonet, 1 otomobil ile 1 kamyonun da yanıp kül olduğu yangında zararlarının büyük olduğunu belirten iş yeri sahipleri,  makinelerinin de  tamamen yanarak kullanılamaz hale geldiğini söyledi.

4addab9843dd940e6bf2c6bf27b504bd.jpg

İtfaiyenin soğutma çalışmalarını tamamlamasının arından yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.