Deppo Efes, meyve üreticisinin pazarını geliştirecek

Deppo Efes Soğuk Hava İşletmeleri'nin üreticinin daha iyi pazarlar bulmasına yardımcı olması ve kasa ihtiyacını karşılaması hedefleniyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR - Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, kışın 6 bin ton ayva, nar, narenciye; yazın bin 600 ton şeftalinin depolandığı Deppo Efes ile Selçuk’ta üst düzeyde ürünlerin iyi pazar bulması ve üreticinin daha fazla para kazanmasını sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Hasat öncesi Deppo Efes Soğuk Hava İşletmeleri’nde düzenlenen Nar ve Satsuma Mandarin Meyvelerinde Hasat, Paketleme ve Depolama başlıklı bilgilendirme toplantısında konuşan Bakıcı, Deppo Efes’in faaliyete geçtiği günden bu yana sürekli gelişimi hedeflediklerini vurgulayarak, “Üreticilerimizin Deppo Efes’ten en iyi şekilde faydalanmasını arzuluyoruz. Küçük üreticiler için odalar ayrılıyor ve onların o odalardan istifade etmesi için çalışıyoruz. Bunun yanında ilçemizin ürünlerini daha iyi korunabilmesi ve pazar bulabilmesi ile ilgili de tüm teknik alt yapıyı buna göre oluşturuyoruz. Odaların ilaçlanması, hijyenik duruma getirilmesi, soğutma ile ilgili çalışmaların yapılması; son dönemler nemlendiriciler, arıtmayla ilgili bir tesisimizi kurduk” dedi.

Bakıcı, Deppo Efes’te artık üreticilerin kasa ihtiyacının da karşılanacağını belirtti.