DP World'ün gönüllü koşucularından felçlilere akülü sandalye

DP World Yarımca, İstanbul Maratonu'nu kapsamında Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine dört akülü tekerlekli sandalye bağışladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sabiha Toprak

KOCAELİ - Bu yıl düzenlenen 39'uncu İstanbul Maratonu'na gönüllü çalışanlarından oluşan 70 kişilik bir ekiple katılan DP World Yarımca, koşu kapsamında Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin (TOFD) aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine dört akülü tekerlekli sandalye bağışladı.

DP World Yarımca Limanı'nda düzenlenen törende TOFD Genel Başkan Yardımcısı Semra Çetinkaya'ya tekerlekli sandalyeler teslim edildi. Teslim töreninde konuşma yapan DP World Yarımca CEO’su Kris Adams, 3 Aralık’ın Dünya Engelliler Günü olduğuna değindi. Değişen sosyal dinamikler ile başarılı şirketlerin sadece ürün ve hizmetleriyle değil aynı zamanda topluma yaptıkları katkılarla da farklılık yarattıklarını söyleyen Adams, bu doğrultuda paydaşların şirketin sürdürülebilir iş yapış modelleri konusundaki beklentilerinin sosyal sorumluluk çalışmaları ve marka algısı üzerinde giderek artan bir rolü olduğunu söyledi. Adams şöyle devam etti: "DP World olarak, global sürdürülebilir stratejimiz kapsamında iş güvenliği, eğitim, çevre, kadın ve engelli konularında projeleri desteklemeyi tercih ediyoruz. Bu, bizi şirket olmanın da ötesinde, tüm çalışanlarıyla birlikte, içinde yaşadığı topluma 'dokunmayı' seçen özel bir topluluğa dönüştürüyor."

Bu konularda ilginizi çekebilir