EGİAD’ın @cityofizmir Projesi 34 bin takipçiye ulaştı

EGİAD himayesinde ve ev sahipliğinde gerçekleşen @cityofizmir projesi kapsamında İnstagram Fenomenleri İzmir’de ağırlandı. İzmir ile ilgili 9 bin gönderinin paylaşıldığı @cityofizmir’de takipçi sayısı 3 haftada 34 bin kişiye ulaştı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

EGİAD himayesinde ve ev sahipliğinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Valiliği, İzmir Ticaret Borsası’nın desteği; Pegasus Hava Yolları, İzmir Swissotel, Renaissance Otel İzmir, Karaca Otel ve Asyakıt’ın sponsorluğu ile gerçekleştirilen @cityofizmir projesi kapsamında İnstagram Fenomenleri İzmir’de ağırlandı.

İzmir ile ilgili 9 bin gönderinin paylaşıldığı @cityofizmir’de takipçi sayısı 3 haftada 34 bin kişiye ulaştı.  

İlk 3 ayda 50 bin'e ulaşması hedefleniyor

Türkçe ve İngilizce yayın yapılan hesapta, İzmir’in tanıtımında zirve yapılması beklenmekte. Proje kapsamında Nisan ayında İzmir'e gelen Ulusal ve Uluslararası fenomenlerin, köşe yazarlarının, sanatçıların, editörlerin, seyahat yazarlarının yardımı ile @cityofizmir hesabının ilk 3 ayda 50 bin'e ulaşması hedeflenirken, Ekim ayında Dünyanın çeşitli noktalarından gelecek olan ve takipçi sayıları 500 bin ila 1 milyon arasında değişen Uluslararası Instagram fenomenlerinin de yardımı ile bu sayı 1 yılda 100 bine ulaşacak gibi görünmekte. Hesap aynı zamanda İzmir'e münferit olarak gelen turistler için de bir Dijital Guide niteliği de taşımakta.

9008.jpg

 İlk 3 grup İzmir’i adım adım tanıttı

Nisan ayında Türkiye’den, eylül ve ekim ayında tüm dünyadan fenomenlerin, yazarların ve Blogger’ların gerçekleştireceği ziyaretlerin ilk adım programı da başladı. Kentin çeşitli noktalarını gezerek fotoğraflayan ve paylaşımda bulunan fenomenlerden ilk 3 grup İzmir’i adım adım tanıttı. 

"Mutlaka atlanıp gidilmesi gereken" bir keyif destinasyonu

Şehri planlanan program dahilinde ziyaret eden fenomenler, hem kendi hesapları üzerinden, hem de İzmir’in yeni resmi İnstagram hesabı @cityofizmir üzerinden yapılacak paylaşımlar ve özgün içerikler ile İzmir’in özellikle bahar aylarında, ¨mutlaka atlanıp gidilmesi gereken¨ bir keyif destinasyonu olduğuna vurgu yapacaklar.

Tarih Turu kapsamında, Kadifekale, Agora, Basmane, Kemeraltı, Genel Tur kapsamında  Saat Kulesi, Konak Pier, Varyant, İnciraltı Kent Ormanı,  Pasaport, Asansör, Doğal Tur kapsamında Sasalı Doğal Yaşam Parkı, Kuş Cenneti / Tuzla, Foça,  Bergama, Çiçekliköy, Tire, Çevre Turu kapsamında Swissotel Büyük Efes Sanat Art Tour, Folkart binasından körfez ve liman çeki mi, Metropolis Antik Kenti, Lucien Arkas Bağları, Bornova - Homeros Vadisi, Tarihi Havagazı Fabrikası, Gündoğdu Meydanı, Seferihisar ve Urla rotası ise İzmir’in her anını, baharın en güzel ayında fotoğraflayacak olan ekipler; 100 bin ile 1 milyon arasında takipçiye sahip olan kendi hesapları üzerinden @cityofizmir hesabını işaretleyerek paylaşımda bulunmakta.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir