Erciyes, Koç Spor Fest kış oyunlarına ev sahipliği yaptı

İki gün süren etkinlikte Erciyes, 40 üniversiteden 500 sporcuyu ağırladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dilek FİDAN

KAYSERİ - Koç Holding'in üniversiteli gençleri spor, müzik ve eğlence ile buluşturan gençlik festivali Koç Spor Fest kış oyunlarının ilk ayağı Kayseri'de yapıldı. Türkiye'nin en geniş katılımlı spor organizasyonu olan Koç Spor Fest kış oyunlarına Erciyes kayak merkezi ev sahipliği yaptı. İki gün süren etkinlikte Erciyes, 40 üniversiteden 500 sporcuyu ağırladı.

Bu sene yarış programına Erciyes'i de eklediklerini söyleyen Koç Holding Kurumsal Marka Müdürü Okyar Tuncel, festival hakkında şunları söyledi: "Snowboard Cross ve Ski Cross mücadelelerine uygun modern pistleri ve gelişmiş teknik altyapısıyla sporcular Erciyes kayak merkezinde en üst seviyede bir yarış ve etkinlik deneyimi yaşadılar. Etkinlikte Türkiye'de ilk defa Snowboard Cross ve Ski Cross sporlarının yanı sıra festival kapsamında Türkiye Şampiyonaları ile eş zamanlı olarak kayak ve snowboard tutkunu üniversiteli katılımcılar yarıştı" dedi.

Koç Holding'in 2006 yılından bu yana yürüttüğü ve bugüne kadar 34 şehirde 35 üniversiteyi ziyaret eden Koç Spor Fest’in kış oyunları müsabakaları için Erciyes’te bulunmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Okyar Tuncel, şöyle konuştu: “Erciyes, son yıllarda sadece ülkemizin değil, Avrupa’nın sayılı kış sporları merkezi haline geldi. Bu sene yarış programımıza eklediğimiz Snowboard Cross ve Ski Cross mücadelelerine uygun modern pistleri ve gelişmiş teknik altyapısıyla, sporcular için en üst seviyede bir yarış ve etkinlik deneyimi sunuyor. Bu yıl 12.sini gerçekleştirdiğimiz etkinliğimiz Erciyes'ten sonra ikinci etabını 2-5 Mart tarihleri arasında Erzurum Palandöken'de gerçekleştireceğiz" diye sözlerini sonlandırdı.

Bu konularda ilginizi çekebilir