Evinoks Ar-Ge merkezi oldu

Banket, servis ekipmanları alanında Türkiye’nin ilk Ar-Ge merkezini kurdu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bursa - Evinoks, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan incelemeler sonucunda Ar-Ge Merkezi unvanını ve belgesini almaya hak kazandı. Ar-Ge merkezinin açılışını Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Coşkun İrfan çalışanları ile gerçekleştirdi.

"Ar-Ge merkezimizin belgelendirilmesiyle banket, servis ekipmanları alanında Türkiye’nin ilk Ar-Ge merkezini açmış olduk" diyen Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Coşkun İrfan, "Evinoks olarak Türkiye’de yapılacak olan araştırma-geliştirme faaliyetlerine katkı sağlayacak, inovasyonu arttıracak ve sanayinin ileriye götürülmesine yardımcı olacak Ar-Ge merkezleri arasında olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Endüstriyel banket ve servis ekipmanları, büfe ve pastane dolapları üreticisi Evinoks’un 5 patent 11 Faydalı model ve 19 endüstriyel tasarımı bulunuyor. KOSGEB, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı destekli yatırımlar yapan ve TÜBİTAK projelerinde yer alan Evinoks, İtalya’da bu yıl 40’ıncısı gerçekleştirilen HOST 2017 Uluslararası Hospilitality fuarında “Smart Label “ ödülünü aldı.

Mevcut patent sayılarını artırarak sektörde öncü olmayı hedefediklerini söyleyen İrfan, "Hem Ar-Ge Merkezi olmamız, hem de aldığımız Smart Label ödülü 2018 hedeflerimizi daha da yukarılara çekti. Bu ödülü alan ilk Türk endüstriyel mutfak firması olduk” ifadelerini kullandı.