Gayrimenkulde dünya devi Keller Williams Adana’da

Gayrimenkul sektöründe danışman sayısı olarak dünyanın en büyük şirketi olan Keller Williams, Adana’da faaliyete başladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ERAY ŞEN

ADANA - Dünya genelinde 780’in üzerinde bölge müdürlüğü ve 170 bini aşkın danışman ile gayrimenkul pazarlama sektöründe faaliyet gösteren Keller Williams, 2014 yılında girdiği Türkiye gayrimenkul piyasasında hizmet ağına Adana’yı da dahil etti. Türkiye’de 700’ü aşkın danışmanı ile hizmet veren şirketin 14. Bölge Müdürlüğü, Adana’da Üçgül Ailesi ortaklığında ‘kw Klikya’ markası altında açıldı.

Hizmete giren Keller Williams Türkiye Adana Bölge Müdürlüğü açılışını; Üçgül Ailesi’nden Perihan Üçgül, Adana Ticaret Odası Başkan Vekili Mehmet Şahbaz, Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Ülkü Uçar, Keller Williams Ülke Direktörü Emre Erol, Üçgül Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üçgül ve kw Klikya Yönetici Ortağı Turhan Üçgül ile birlikte kesen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yatırıma ve istihdama yönelik her türlü girişimi desteklediklerini söyledi.

Her gün eğitim veriyorlar

Keller Williams Ülke Direktörü Emre Erol kendileri için en önemli şeyin doğru kişilerle çalışmak olduğunu ve Adana’da doğru kişiyi bulduklarını söyledi. Çalışmalarıyla ilgili bilgi veren kw Klikya Yönetici Ortağı Turhan Üçgül de şu anda bünyelerinde 35 gayrimenkul danışmanı olduğunu ve önümüzdeki yıl 80'e ulaşmayı hedefl ediklerini açıkladı. Üçgül, bünyelerindeki eğitim salonunda, gayrimenkul sektörü çalışanlarına veya dışarıdan katılım sağlamak isteyenlere her gün 9:30 – 13:00 arası sektörel ve kişisel gelişim ile ilgili eğitimler verdiklerini de ifade etti.

Bu konularda ilginizi çekebilir