Gazi yakınları PTT'de sıra beklemeyecek

Kastamonu'daki gazi ve şehit yakınları PTT şubelerinde sıra beklemeden hizmet alabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kastamonu PTT Başmüdürü Aysel Varlıker, şehit yakınları, gaziler ve ailelerinin kurumun hizmetlerinden sıra beklemeden istifade edeceklerini söyledi. 

Kastamonu PTT Başmüdürü Aysel Varlıker, kurumda düzenlediği basın toplantısında, şehitlerin ve gazilerin vatanın bütünlüğü uğrunda büyük mücadeleler verdiğini belirterek, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu'nun önerisi üzerine sıramatiklerde yeni düzenleme yaptıklarını anlattı. 

Varlıker, "Sıramatiklerimiz var aşağıda, engelli, gazilerimiz ve şehit yakınları için. Şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve aileleri, kartlarını gösterip kendilerine ayrılan butonu kullanarak hizmetlerimizden sıra beklemeden istifade edecek. Bu hizmet, Türkiye'de ilk özelliği taşıyor. Umarım amacına ulaşır" diye konuştu. 

Satıoğlu da taleplerinin olumlu karşılık bulduğunu, uygulamanın hayata geçirilmesinin çok önemli olduğunu kaydederek, "Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin pozitif ayrımcılığı, Anayasa'nın 10. maddesinde de belirtilmiş. Bu bağlamda sağlanan bu kolaylık için PTT Kastamonu Başmüdürü'nün şahsında, genel müdürlüğe ve PTT personeline çok teşekkür ediyoruz. Bu uygulamanın yanı sıra kargo hizmeti için de bize numara verildi ve özel indirim sağlandı" ifadesini kullandı. 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği (TÜMGAZİDER) Kastamonu Şubesi  İkinci Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu da yetkililere teşekkürlerini iletti. 

Bu konularda ilginizi çekebilir